.

.

Чехли за баня NIANXINN, Кухи Чехли за баня, мека подметка с дупки, Чифт Сандали и тапочек, мъжки Вана, Протичащи Дишащи Масажни Сандали за душ, Хавлиени чехли (Цвят: B разм?

Чехли за баня NIANXINN, Кухи Чехли за баня, мека подметка с дупки, Чифт Сандали и тапочек, мъжки Вана, Протичащи Дишащи Масажни Сандали

BGN 3.33

Наличност
На склад

Прост модел с модерни елементи в ивицата демонстрира елегантен темпераментПреносима и лесна поддръжка, лесна и носен устойчива на плъзгане подметка ще ви осигури сигурност, особено в банята.Сандали за душата е много мека и лека на допир, което ви позволява да се отпуснете и да се насладите на комфорт след тежък работен ден. Чехли сверхмягкие и леки : използването на висока якост от PVC осигурява максимален комфорт на вашите крака и облекчава болката. Бързо съхнене : конструкцията на дренажни отвори позволява ускоряване на водите и бързо да изсъхне.Прост модел с модерни елементи в ивицата демонстрира елегантен темперамент.Преносима и лесна поддръжка, лесна и носен устойчива на плъзгане подметка ще ви осигури сигурност, особено в банята.Сандали за душата е много мека и лека на допир, което ви позволява да се отпуснете и да се насладите на комфорт след тежък работен ден. Чехли сверхмягкие и леки : използването на висока якост от PVC осигурява максимален комфорт на вашите крака и облекчава болката. Бързо съхнене : конструкцията на дренажни отвори позволява ускоряване на водите и бързо да изсъхне.Име на продукта : масажни чехли за баня Материал на продукта : PVC съдържание на Пакета : 1. Преди покупка, моля, проверете цвета и размера. Снимки на стоката не се включват стоки, различни от стоките. Поради различни монитори, моля, обърнете внимание, че може да се появи малка разлика в цвят, моля, разберете. Посочените данни са само за справка, ръчно измерване размери може да има някои грешки, моля, оставете това е, благодаря. Ако откриете някакви проблеми с нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас по електронна поща, ние ще решим проблема възможно най-скоро. Каним всички да споделят и да оставят коментари, да ви предоставим най-добрите услуги и продукти.Идеално за всеки сезон, баня, спалня, вътрешен, хол, спа, фитнес зала, басейн, плаж, почивка, обществени бани, парни бани, хостели, къмпинги, плувни басейни, съблекални, където пожелаете.

Опции за продукта

Свързани продукти