.

.

Купищата K. T. Z, Прозрачна Пластмасова а обувките Кутия С Магнитна странична Отворена Штабелируемой Обувки предавателна (Черно в стил D, 1 бр.)

Купищата K. T. Z, Прозрачна Пластмасова а обувките Кутия С Магнитна странична Отворена Штабелируемой Обувки предавателна (Черно

BGN 10.60

Наличност
На склад

① Купищата са подсилени рамка за увеличаване на устойчивосттаПрозрачна кутия за съхранение на кутии за обувки е с проста конструкция с ключалка и всяка обувную кутия могат да бъдат свързани заедно, за удобство на носене. кутия за обувки гарантира, че ще можете да погледнете отвътре обувки в килера, без да отваряте всички кутии, както и лесно ще намерите подходящата за обувки. ③ А обувките кутия е снабдена с подобрени магнит, който осигурява по-надеждна херметизацията и могат по-ефективно да предотврати попадането на прах. ④ Размера на всяка опаковка е 14,2 инча * 11 инча * 8,7 инча (дължина * ширина * височина), че е подходящ за повечето мъжки и дамски обувки, под номер 13. Кутията за обувки може да се редят една върху друга за удобство, организация и съхранение, а също така съдържа шкаф чисти и спретнати. ⑤ Ако имате някакви липсващи или повредени детайли, моля, свържете се с нас. ① Тези контейнери за обувки кутии имат подсилена рамка за увеличаване на устойчивостта.Прозрачна кутия за съхранение на кутии за обувки е с проста конструкция с ключалка и всяка обувную кутия могат да бъдат свързани заедно, за удобство на носене. ② Прозрачна пластмасова кутия за обувки гарантира, че ще можете да погледнете отвътре обувки в килера, без да отваряте всички кутии, както и лесно ще намерите подходящата за обувки. ③ А обувките кутия за съхранение с подобрени магнит, който осигурява по-надеждна херметизацията и могат по-ефективно да предотврати попадането на прах. ④ Размера на всяка опаковка е 14,2 инча * 11 инча * 8,7 инча (дължина * ширина * височина), че е подходящ за повечето мъжки и дамски обувки, под номер 13. Кутията за обувки може да се редят една върху друга за удобство, организация и съхранение, а също така съдържа шкаф чисти и спретнати. ⑤ Ако имате някакви липсващи или повредени детайли, моля, свържете се с нас.

Опции за продукта

Свързани продукти