.

.

ЙЕ ПИН 2021 2022 K5 GT Line Тава за Организатор на Централната конзола Тава за Оръжие Кутия за Поставяне на Подлакътници за вторично съхранение на Тавата за материали ABS е С?

ЙЕ ПИН 2021 2022 K5 GT Line Тава за Организатор на Централната конзола Тава за Оръжие Кутия за Поставяне на Подлакътници за вторично

BGN 0.33

Наличност
На склад

? Идеална за засаждане : Тава за организатор конзола е идеално за централната конзола киа k5 gt line 2021 2022, той намали усещането за хаос в това пространство на вашия автомобил ? Специален дизайн за : Кутия за съхранение на централната конзола е идеално за киа k5 gt line 2021 2022. Изглежда и работи перфектно.Това помага да се поддържа ред и осигурява бърз достъп до това, което може да се наложи на вашата конзола, тава за конзолата за киа k5 gt line 2021 2022 затваря всички дупка, така че нещата не са паднали в черна дупка под тях. ?Тайно съхранение : Много хубава тава за централната конзола киа k5 gt line 2021 2022, той е необходим за организиране на вашата конзола, тя има повече място за съхранение и дори има няколко монети. Тава за вложки киа k5 gt line 2021 2022 чудесно за неща, които постоянно се използват, например, членски карти, които остават в колата. ? Функция за защита : Подлакътник на дълбоко, което е чудесно за съхранение на много неща, тава за организатор на централната конзола е идеално за киа k5 gt line 2021 2022. Урежда нещата си, а сменяеми гумени втулки позволяват лесно почистване и предотвратяване на перекатывание неща. ? Отлично разширено съхранение : лек, траен, точно вграден удобен допълнително ниво на съхранение - точно това, което ви е необходимо, за да изпълнява точно това, което ви е необходимо, помага за оптимизиране на централната конзола.Лесно влиза и излиза, когато имате нужда от нещо под него. ? Плюсове-добре седи, почти без разлика по краищата - съвсем различен външен вид-изглежда добре - идеално-издръжлив? съдържание на Пакета : 1 * Тава за вмъкване в автомобилна конзола ✍️ Услуги продажба : 1. Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте първо се свържете с продавача при извършване на поръчката;.

Опции за продукта

Свързани продукти