.

.

за Google Pixel 7 Pro Калъф: 2 пакети мека защитно фолио за екрана и вградена регулируема на 360 ° околовръстен поставка за краката Противоударная защита, дизайн на бронята Б?

за Google Pixel 7 Pro Калъф: 2 пакети мека защитно фолио за екрана и вградена регулируема на 360 ° околовръстен поставка за

BGN 2.00

Наличност
На склад

? Вградена околовръстен поставка на 360 ° : този на Google Pixel 7 Pro вградена въртяща околовръстен поставка на 360 ° с вертикални и хоризонтални ъгли на видимост и освобождава ръцете за изпълнение на други задачи.Удобна за четене, гледане на филми, игри. ? Идва с предпазно фолио от закалено стъкло : приложен 1 филм от закалено стъкло HD Google Pixel 7 Pro с висока чувствителност на допир, за да се предотврати надраскване.Добавете ниво на защита на екрана, внимателно се грижат за своите Google Pixel 7 Pro. ? Магнитното за определяне на Дкрепа : Вграден метален магнитен лист за стабилна адсорбция, който може да бъде директно прикрепен към протоколи кола на притежателя. (В комплекта не е включена магнитен кола). ? Защита на цялото тяло : Обработена рамка от TPU осигурява деликатна усещане за допир и не се плъзга.Нескользящий броня осигурява отлично сцепление и предотвратява выскальзывание телефона от ръцете.Особено пълна защита на гърба, благодарение на текстурированным ръбовете и ударопрочной гърба на капака от твърдия PC-корпуса. ? Точен силует и гъвкави тактилни бутони : Всички бутони и интерфейс са с удобен дизайн, който позволява да се избегне честата разглобяване.А идеални зъби в джоба за високоговорители, камери и отвори за зареждане, осигуряват лесен достъп до всички функции и са удобни за зареждане на телефона, без да махате своята практика.

Опции за продукта

Свързани продукти