.

.

Нов Lon0167 За пробиване с диаметър от 6,8 мм, дължина 108 мм, надеждна ефективност, Титановое покритие, директно тренировка, въртящи се на тренировка, 2 бр. (id: 352 00 15 958)

Нов Lon0167 За пробиване с диаметър от 6,8 мм, дължина 108 мм, надеждна ефективност, Титановое покритие, директно тренировка,

BGN 7.70

Наличност
На склад

Основен цвят : (трайно в употреба) Gold тон, сребърен тон; Материал : (най-новите технологии) HSS, титан висококачествен продукт с покритие; Съдържание на опаковката : 2 бр х спиральное тренировка.Име на продукта : безупречно спиральное тренировка; Тегло : 49 г. е Внимателно подбран диаметър на отвора за пробиване на : 6,8 мм / 0,27 инча; Обща дължина : ум-разпенващ 108 мм / 4,25 инча. Дължина на канали : непобедим 70 mm. / 2,8 инча; Диаметър на длета : 6,8 мм / 0,27 инча. Брой канали : 2 идеални по отношение на качеството на изпълнение; Функция : Пряко чисти и спретнати отвор за пробиване.Съвети : поради различните монитори, осветление на снимане, фактори на околната среда и други причини, има някои вариации, които съществуват обективно и не може да се избегне.Но обикновено това не се отрази на употребата на продукта, ако се интересуваме от това, моля, разгледайте внимателно, преди да купите. благодарим ви!Спиральное тренировка с директен отвор за пробиване на разумна цена, остра спирала канавка за производство.Широко се използва за пробиване на препоръчания от метал и мрамор, лесен за инсталиране.Остра и извити канавка ще пробиване на дупка по-леко и безгрижно.Спиральное тренировка се използва с електрически сверлильным машина (в комплекта не са включени).

Опции за продукта

Свързани продукти