.

.

Красива игра подложка за мишка с Нощното небе и млечния път Чрез XXL, Голям Настолен Подложка за Мишка, Подложка за клавиатура с Прошитыми ръбове, Водоустойчив Неско?

Красива игра подложка за мишка с Нощното небе и млечния път Чрез XXL, Голям Настолен Подложка за Мишка, Подложка за клавиатура с

BGN 8.23

Наличност
На склад

【Разширено голям е размерът на подложка за мишка】Размерите на настолен подложка за мишка в неговата цялост : 35,4 X 15,7 x 0,12 инча (90 x 40 x 3 mm)Тенис на мат е достатъчно голям, за да поставите мишката върху него, зала за игри клавиатура и други игри на предмети И просто да се потопите в работа или игри, без да се притеснявате за раздражающем преместите подложка за мишка. 【Ултра-гладка повърхност】 Подложка за мишка XXL е покрит с сверхтонкой кърпа, благодарение на което вашите мишката плавно се плъзгат по повърхността му.Който може да осигури оптимална скорост и точен контрол по време на работа или игри. 【Здрава гумена основа】 Тенис на мат с дръжки изземване и текстура, което позволява да се използва този подложка за мишка върху всякаква повърхност.Това може ефективно да предотврати свличане и плъзгане на мишката и клавиатурата, за да се осигури стабилна работа.Въпреки силата, той е достатъчно гъвкав, за да могат да почиват за лесно пренасяне и преместване, за да можете да работите или играете, когато пожелаете. 【Лесно почистване】 Голяма подложка за мишка с дебел и мек на допир водоустойчив покритие, което може да помогне да заглушат шума при интензивно въвеждане на текст на подушечках и ефективно за предотвратяване на щети от разлята вода или напитки.Лесен за почистване, без забавяне на работата или играта. 【Чудесен избор на подаръци】 Елегантен и персонализиран дизайн на модел Не само чудесен настолен органайзер за поддържане на чистотата на вашия работен плот, но и красива декорация на масата като защитно средство.Страхотна идея за подарък за приятели, семейство, съученици и колеги.

Опции за продукта

Свързани продукти