.

.

Многофункционален Органайзер за колички LUFFCABO Caddy С Подстаканником и Регулиращи се презрамки, Универсално закрепване за колички С Подстаканником за съхранение на ?

Многофункционален Органайзер за колички LUFFCABO Caddy С Подстаканником и Регулиращи се презрамки, Универсално закрепване за колички

BGN 0.33

Наличност
На склад

100% Полиестер 【МНОГОФУНКЦИОНАЛЕН】Универсален органайзер за колички с подстаканником е разработен като органайзер за чаши в количката и органайзер за чанти за памперси в инвалидна количка с множество отделения за съхранение на предмети от първа необходимост за бебета и родители, включително памперси, кърпички, закуски, бебешки бутилки, портмонета и телефони.Органайзер за детска количка може да представлява вертикален висящ титуляр за количка, чанта през рамо или клатч. 【ВОДОУСТОЙЧИВ МАТЕРИАЛ】Водоустойчив материал прави чанта-органайзер идеалната чанта-кош като притежател за бебешко шише за количка и организатор за памперси в количка.Лесен за почистване, устойчива на задържане, е трайна употреба и е устойчив по време на разходки. 【ГОЛЯМ КАПАЦИТЕТ】 Отделни джобове за съхранение на маминых неща, като например телефони и портфейли.На задната стена на родителски организатор за колички ще откриете допълнителна сгъване на окото чанти. 【Универсален дизайн】 Благодарение на регулируеми нескользящим ремешкам велкро чанта-органайзер за колички надеждно се закрепва към дръжката на количка и е съвместим с различни детски колички.Аксесоари за колички са подходящи за всички видове чаши, чаши и шишета.Детска количка caddy също може да се използва като аксесоари за инвалидни колички, кошници за пазаруване и т. 【най-ДОБРИЯТ подарък】 Добре структуриран скоба-поставка за чаши за колички освобождава ръцете на майките по време на грижите за детето.Най-добрият подарък за жени с деца.

Опции за продукта

Свързани продукти