.

.

Калъф за телефон LONUO, Защитен калъф, съвместим с Huawei Honor 9X Pro, Хибриден броня от TPU + PC, Здрав калъф от военен клас, устойчив на удари калъф за телефон с торби-подкрепа и ?

Калъф за телефон LONUO, Защитен калъф, съвместим с Huawei Honor 9X Pro, Хибриден броня от TPU + PC, Здрав калъф от военен клас, устойчив

BGN 1.00

Наличност
На склад

1 100% чисто нов и високо качество. Изработен от висококачествена материал от изкуствена кожа, за да се гарантира ви комфортно усещане при задържане. Компактен, лек, уникален стилен дизайн, модерно и комфортно усещане. Защитете своя ценен телефон от надраскване, прах, удар.Съвместимост : Съвместим само с Huawei honor 9 X Pro.Има осем цвята за избор : черно, бяло, червено, розово-червено, тъмно синьо, лилаво, зелено и оранжево. 100% чисто нов и високо качество. Изработен от висококачествена материал от изкуствена кожа, за да се гарантира ви комфортно усещане при задържане. Компактен, лек, уникален стилен дизайн, модерно и комфортно усещане. Защитете своя ценен телефон от надраскване, прах, удар.Съвместимост : Съвместим само с Huawei honor 9 X Pro.Има осем цвята за избор : черно, бяло, червено, розово-червено, тъмно синьо, лилаво, зелено и оранжево.Лесен за инсталиране и лесна за осъществяване Характеристики : Изработен е от качествени материали PC + TPU, здрав е Съвместим с дълго използвана сгъваема стойка, съвместима с удобно гледане на Ефективно предпазва ръбовете и ъглите на вашия телефон Повдигнатия заден перваза за защита на обектива на фотоапарата от надраскване Всички характеристика на полиграфическото пристанища са разработени на базата на рһопепростота инсталация и премахване 1. Защита на оборудването от надраскване, прах, удар и пръстови отпечатъци. Добра приятелка позволява максимално използване на функциите на оборудването. можете да използвате материали, съвместими с дълъг срок на служба, 100% абсолютно нови гу на Помещение включва : 1 х калъф за телефон, телефон в комплекта не е включена, осигурява лесен достъп до всички бутони, контроли и портове, без да се налага да се калъф.

Опции за продукта

Свързани продукти