.

.

Държач за сешоар за баня XJJZS, Тоалетни Рафтове, Стойка за тоалетна, Стенни Закачалка За Сешоара, Без пробиване (Цвят: Червен)

Държач за сешоар за баня XJJZS, Тоалетни Рафтове, Стойка за тоалетна, Стенни Закачалка За Сешоара, Без пробиване (Цвят: Червен)

BGN 3.00

Наличност
На склад

Изчистена и стилна, тя служи едновременно стеллажом за съхранение на вещи и декорацияНе оставляющий следи куката надеждно, има висока носеща способност и здрава адгезией.Клон е разделена на отделения за съхранение, в които могат да се настанят различни предмети, а също така от голямо пространство за съхранение, осигуряващо чистота.Конструкция източване за запазване на сухота. подходящ за различни видове фенов.Изчистена и стилна, тя служи едновременно стеллажом за съхранение на вещи и декорация.Не оставляющий следи куката надеждно, има висока носеща способност и здрава адгезией.Клон е разделена на отделения за съхранение, в които могат да се настанят различни предмети, а също така от голямо пространство за съхранение, осигуряващо чистота.Дренажна дизайн за запазване на сухота. подходящ за различни типове коса dryers.Name : Мултифункционална поставка за вентилатори Материал : ABS + PP Начин на инсталация : без перфорация Забележки : 1. Поради ръчно измерване, моля, допуска се разлика в 1-3 виж 2. От екрана на компютъра реалния цвят може да се различават малко от снимките, моля, разберете, благодаря.Продава се само на основната полк със стоки, други декорации не се продават по цвят : Моля, имайте предвид, че поради светлинни ефекти, настройките за яркост / контраст на монитора и т. Може да има някои малки разлики в цветовото тон снимки на уеб сайта и реалната стока.

Опции за продукта

Свързани продукти