.

.

RT Blue Вектор диск за момчета гимназия с тегло от 1,6 кг. Тегло на джантата Lo Spin 70%. Лека атлетика диск с тегло от 1,6 кг. най-Добрият в своя клас. Гаранция една година.

RT Blue Вектор диск за момчета гимназия с тегло от 1,6 кг. Тегло на джантата Lo Spin 70%. Лека атлетика диск с тегло от 1,6

BGN 39.30

Наличност
На склад

Ние вярваме, че вие като клиент е наш основен актив, и вие заслужавате повече, отколкото запазване на статуквотоЕто защо ние сключихме партньорство с една от водещите производители на оборудване за леката атлетика, за да ни предоставят дискус.Ние се стремим доставя удоволствие!.Ученици вървят по лека атлетика за начинаещи с тегло от 1,6 кг. Тегло на джантата при въртене е 70%. Хвърляне на диск за начинаещи с тегло от 1,6 кг. Отлична възвръщаемост.Имате нагласа, можете да се обзаложите, че този диск има действие.Той отлично се намира в ръка.Лесно прихващане.Хвърля последователни, балансиран полет.Ние сме помогнали на хиляди огнехвъргачки диск станат по-добри. Стремете се към своята страст с най-качествени.Тренируйтесь и да се конкурират с най-добрите момчета-начинаещи в хвърляне на диск с тегло от 1,6 кг. Победи в своя личен рекорд с този доказан медалистом.Отговаря на всички спецификации NFHS.Трайност и производителност.Отлична инвестиция във вашата бъдеща обхват на хвърляне.Гаранция за качество на една година.Вашата 100% удовлетвореност или връщане на вашите пари.Купувайте качество.Получавайте качествени резултати.Лека атлетика диск за начинаещи ученици с тегло от 1,6 кг. Диск за момчета с тегло 1,6 кг с джанта Lo spin 70%.Най-добрият в своя клас.Отлична възвръщаемост.Имате нагласа, можете да се обзаложите, че този диск има действие.Той отлично се намира в ръка.Лесно прихващане.Хвърля последователни, балансиран полет.Ние сме помогнали на хиляди огнехвъргачки диск станат по-добри. Стремете се към своята страст с най-качествени.Тренируйтесь и да се конкурират с най-добрите момчета, начинаещи хвърлят лека атлетика диск с тегло от 1,6 кг. Покажете вашия личен рекорд с този доказан медалистом.Отговаря на всички спецификации NFHS.Трайност и производителност.Отлична инвестиция във вашата бъдеща обхват на хвърляне.Гаранция за качество на една година.Вашето 100% гарантирано удовлетворение или парите върнати.Купувайте качествена.

Опции за продукта

Свързани продукти