.

.

OurWarm 5-подножието Всплывающая Коледна елха с гирлянди, Сгъваема Изкуствена Коледна елха със светлини 8 Режими, Тясната Коледно Дърво-молив за Празнична украса на до?

OurWarm 5-подножието Всплывающая Коледна елха с гирлянди, Сгъваема Изкуствена Коледна елха със светлини 8 Режими, Тясната

BGN 13.33

Наличност
На склад

【Перфектен декор за Коледа】 Мишурная коледно дърво, изработена в ярки червени и бели цветове, с 60 led светлини, два режима на хранене, захранван от батерия 3 AA (не е включен в комплекта) или USBИма 8 различни режима на осветление, които могат да се регулират с помощта на дистанционно управление.Тази сверкающая коледно дърво може да създаде приятна коледна атмосфера за всеки повод. 【Коледно дърво от висококачествен материал】 Ние сме изградили тази тънка коледна елха от висококачествен PVC и метал.Здрава метална скоба и скоба на четири крака от висококачествен дебела пластмаса, го правят по-устойчив и траен, с по-дълъг срок на служба и реално съотношение между цена и качество.Съчетание на блестяща мишуры и разноцветни светлини прави нощта по-привлекателна. 【Лесен за инсталиране и съхранение на】 Просто следвайте нашите instructions.it приключване на изработката разборной коледно отива за няколко минути.Можете да го поставите в малка кутия за съхранение, което е много удобно и не създава проблеми при повторно използване.Как само той да се появи, използвайте го завинаги. 【Чудесен коледен подарък】 Идеален подарък за семейството и приятелите.Можете да окачите върху елхата няколко бижута, които да засилят атмосферата на Коледа.Когато всички ще видят тази блестящите коледна елха, раздастся още повече радостни възклицания и смях.Аз вярвам, че вие всички ще бъдете такива, каквито на мен ми харесва не по-малко. 【Широко приложение】 Също е много подходящ не само за Коледа, но и на други празници, като рождени дни, чествания, абитуриентски бал, офис, корпоративни партита.Нашата коледна елха с гирлянди - чудесен избор за украса на вашата веранда, хол, спалня, офис, камината и т. 【Перфектен декор за Коледа】 Мишурная коледно дърво, изработена в ярки червени и бели цветове, с 60 led светлини, два режима на хранене, захранван от батерия 3 AA (не е включен в комплекта) или USB.Има 8 различни режима на осветление, които могат да се регулират с помощта на дистанционно управление.Тази сверкающая коледно дърво може да създаде приятна коледна атмосфера за всеки повод. 【Коледно дърво от висококачествен материал】 Ние сме изградили тази тънка коледна елха от висококачествен PVC и метал.Здрава метална скоба и скоба на четири крака от висококачествен дебела пластмаса, го правят по-устойчив и траен, с по-дълъг срок на служба и реално съотношение между цена и качество.

Опции за продукта

Свързани продукти