.

.

ZHYH USB hub, Четири USB хъб 3.0, с отвор за външно захранване на Микро, Високоскоростен Четырехпортовый сплитер (Цвят: D)

ZHYH USB hub, Четири USB хъб 3.0, с отвор за външно захранване на Микро, Високоскоростен Четырехпортовый сплитер (Цвят: D)

BGN 0.67

Наличност
На склад

Особености : Едновременно разширяване на четири устройства с твърд диск с капацитет 1 Тон, липса на закъснения, високоскоростен пренос на данни чрез USB 3Увити с рамка от алуминиева сплав, процесът на анодиране по-добре предпазва интерфейс и вътрешната структура.Теоретична скорост може да достигне 4,8 Gbit /с, което е 10 пъти повече, отколкото при USB2. Той е бърз и стабилен при прехвърлянето на големи файлове и е обратно съвместим с устройства, USB 2.Вграден основният чип GL3510, може да се използват мишката, U-диск, твърд диск и друго оборудване едновременно. многофункционален, за свързване на няколко устройства.Тип интерфейс : USB 3.0 Стандарт : USB 3.0 Дължина : 20 см Функции : Едновременно разширяване на четири устройства с твърд диск с капацитет 1 Тон, липса на закъснения, високоскоростен пренос на данни чрез USB 3.Увити с рамка от алуминиева сплав, процесът на анодиране по-добре предпазва интерфейс и вътрешната структура.Теоретична скорост може да достигне 4,8 Gbit /с, което е 10 пъти повече, отколкото при USB2. Той е бърз и стабилен при прехвърлянето на големи файлове и е обратно съвместим с устройства, USB 2.Вграден основният чип GL3510, може едновременно да се използват мишката, U-диск, твърд диск и друго оборудване. Моля, позволете 1-3 см различно от ръчно измерване. Светлинна стрелба и различни дисплеи може да доведе до това, че цветът на продукта на снимката е малко по-различен от реалния.Моля, обърнете се към самия продукт.Благодарим Ви за разбирането.

Опции за продукта

Свързани продукти