.

.

Мъжки обувки-готвач LIPROFE - Нескользящая Маслостойкая Водоустойчив Безопасна Работна обувки, Удобни Обувки за хранене, обувки, медицински сестри за градинар, мъжки ?

Мъжки обувки-готвач LIPROFE - Нескользящая Маслостойкая Водоустойчив Безопасна Работна обувки, Удобни Обувки за хранене, обувки, медицински

BGN 2.67

Наличност
На склад

Гумена подметка 【Нескользящая обувки за мъже и жени】 - Тези работни сабо унисекс черен на цвят, изпълнена в един стил, подходящи за мъже или за жени, които са на крака по цял ден и нощ, се нуждаят от силна устойчивост на хлъзгане и предпочитат лек стил на приплъзване. 【Професионална нескользящая】- Патентована подметка, проектирана за максимално съпротивление на хлъзгане.По този начин можете да се концентрирате върху работата си, без да се притеснявате за хлъзгави подове.Тази подметка устойчива на хлъзгане, водостойка и маслостойка. 【Удобен и безшумен】-Изключително гъвкав, лесен за почистване и лесно се побира / изчиства, идеален за многочасовой работа.Нашата работна обувки и е предназначен за предотвратяване на шум при ходене.Ако вашият размер на обувките, някъде по средата, моля, поръчайте "на 1 размер по-голям"!. 【ЛЕСНО ПОЧИСТВАНЕ】 - На работното място е елементарно, но за тези сабо LIPROFE това не е проблем.Просто избършете ги с вода и сапун!Быстросохнущий надмощие няма да попречи на вашата промяна или ваш ден. 【Приложимо случай】 -Закрит дом, открит, медицински, градина, езеро, кухня, ресторант, офис, разходка, клиника, болница, вода, плаж, туризъм, лов, работно мокро помещение, хотел, къмпинг, ферма, муле и други.

Опции за продукта

Свързани продукти