.

.

Силиконови Престилки Santi & Me за Бебета и малки деца, Меки Водоустойчив Престилки с Джоб за събиране на храна, Регулируеми Престилки за Хранене на Децата, 2 бр.

Силиконови Престилки Santi & Me за Бебета и малки деца, Меки Водоустойчив Престилки с Джоб за събиране на храна, Регулируеми Престилки за

BGN 2.00

Наличност
На склад

СиликонЗакопчалката на копчета. 【Безопасността на първо място】 Детски силиконови престилки за бебета, изработени от висококачествен 100% хранително силикон.Той е внимателно проверен в съответствие с утвърдените стандарти CPSIA и CSPA, а също така е сертифициран CPC (сертификат за продукти, за деца).Безопасността на вашето бебе и спокойствие на мама означават за нас повече от всичко. 【Джоб за носене 】 Нашите детски престилки снабдени вместительной чанта-капан, в която може да се вземе храна от устата на бебето, без да разлива си.Съхранявайте на детето и в непосредствена близост територия в чистота. 【Регулируема 】 Ергономичен дизайн със супер-мек пагон подходящ за шията на детето, лесно се побира, 4 бутона правят невъзможно премахването му деца, регулируема на шийката на каишка позволява лесно да променяте размера, да той е идеално и удобно седнал на вашето дете като го растеж. 【Лесно почистване】 Водоустойчив, маслостойкий лигавник не оставя петна, лесно протирается и е готов за следващото хранене. силиконови престилки могат да се мият в съдомиялна машина, те са подходящи за микровълнова фурна, хладилник. нямат мирис и бързо да изсъхне, кажете сбогом на обикновените тъкани нагрудниками, спестете време с помощта на нашия комплект за бебешка храна, която лесно се измива. 【Просто хранене】Концепция щастливи и здрави родители е проста.Използването на нашите силиконови нагрудников улеснява храненето, прави щастливи деца-щастливи родители.Големи и широченные на джобовете могат да поберат храна, не переполнятся, но ще останат отворени!.Те също са идеални, за да ги вземе със себе си, защото лесно се свиват и лесно се поставят в переноску или чанта, когато е необходимо.Освен това, те са в най-висока степен са удобни, запазване на вашето бебе чисти, а защото това силиконово приспособление за риболов, знаете ли, че тя ще продължи дълго и ще надживее нередности любопитен отглеждане на детето.

Опции за продукта

Свързани продукти