.

.

Възглавница ENEVOTX Декоративни Възглавници, Спортни Обувки За Каране На Ролери Възглавници за Декор на Дивана 13,78x13,78 См Възглавница във формата на Сърце Подарък за П?

Възглавница ENEVOTX Декоративни Възглавници, Спортни Обувки За Каране На Ролери Възглавници за Декор на Дивана 13,78x13,78 См Възглавница

BGN 19.51

Наличност
На склад

Памучен, полиестерна тъкан ❤Материал : Изработени от мека калъфка от полиэстеровой тъкани и памучната вложка.Подвижни калъфка за възглавница с цип може да се пере в машина. ❤Размер възглавници с формата на сърце : Размер възглавници 35 см х 35 см (13,78 "x 13,78"), мила възглавница във формата на сърце, много приятна на пипане. ❤Дизайн : на Разположение различни разработени и умело печатни модели, цветни и красиви, нежни и красиви - са подходящи за хора от всички възрасти.Ще се радвате на тази възглавница във формата на сърце. ❤ Идеален предмет и подарък : идеален разкрасяване на вашата всекидневна, спалня, офис, трапезария, разтегателен, автомобили и столове и т. ще донесе мекота и уют във вашия дом. ❤ Безгрижно следпродажбено обслужване : Без значение с какви проблеми или неудобства сте се натъкнали, докато използвате нашите продукти, ние ще отговорим на вашето запитване в рамките на 24 часа, за да ви осигури най-задоволително решение.Памучен, полиестерна тъкан. ❤Материал : Изработени от мека калъфка от полиэстеровой тъкани и памучната вложка.Подвижни калъфка за възглавница с цип може да се пере в машина. ❤Размер възглавници с формата на сърце : Размер възглавници 35 см х 35 см (13,78 "x 13,78"), мила възглавница във формата на сърце, много приятна на пипане. ❤Дизайн : на Разположение различни разработени и умело печатни модели, цветни и красиви, нежни и красиви - са подходящи за хора от всички възрасти.Ще се радвате на тази възглавница във формата на сърце. ❤ Идеален предмет и подарък : идеален разкрасяване на вашата всекидневна, спалня, офис, трапезария, разтегателен, автомобили и столове и т. ще донесе мекота и уют във вашия дом. ❤ Безгрижно следпродажбено обслужване : Без значение с какви проблеми или неудобства сте се натъкнали, докато използвате нашите продукти, ние ще отговорим на вашето запитване в рамките на 24 часа, за да ви осигури най-задоволително решение.

Опции за продукта

Свързани продукти