.

.

micrl 4 БР Быстроразъемный Батерия с капацитет от 50 Ампера 6-8 Калибри, Свързващ Кабел с щепсел за Свързване /Изключване Повдигане, лебедка, Буксировочных системи (Черв?

micrl 4 БР Быстроразъемный Батерия с капацитет от 50 Ампера 6-8 Калибри, Свързващ Кабел с щепсел за Свързване /Изключване

BGN 2.33

Наличност
На склад

✅ Лесна инсталация-Подходящ за кабел 6-8 awg; Напрежение 600 V; Мощност 50 АмпераПросто да поставите кабел клема (диаметър 0,22 инча), спойка или обжмите ги, след това поставете в задната част на щепсела и заключете на място. ✅Корпус за PC - Корпус быстроразъемного гнездото за батерията е изработен от материали за КОМПЮТЪР, което го прави здрав и надежден, с добра непрекъснатост и огнестойкостью в неблагоприятни условия на околната среда. ✅ Висока проводимост -клеми на тези батерии лебедка quick connect, изработени от посребрена мед, те притежават висока проводимост и поддържат стабилно напрежение и ток. ✅Широко приложение - Нашият быстроразъемный батерия осигурява лесен и удобен начин за свързване / прекъсване на захранването към лебедке, прицепу, мотоблоку или друго ел. ✅Безопасен контакт Краищата на тези конектори за батерии са изработени от пружинящей стомана, която осигурява аккумуляторам отлична устойчивост на удар и устойчивост на вибрации. ✅ Лесна инсталация-Подходящ за кабел 6-8 awg; Напрежение 600 V; Мощност 50 Ампера.Просто да поставите кабел клема (диаметър 0,22 инча), спойка или обжмите ги, след това поставете в задната част на щепсела и заключете на място. ✅Корпус за PC - Корпус быстроразъемного гнездото за батерията е изработен от материали за КОМПЮТЪР, което го прави здрав и надежден, с добра непрекъснатост и огнестойкостью в неблагоприятни условия на околната среда. ✅ Висока проводимост -клеми на тези батерии лебедка quick connect, изработени от посребрена мед, те притежават висока проводимост и поддържат стабилно напрежение и ток. ✅Широко приложение - Нашият быстроразъемный батерия осигурява лесен и удобен начин за свързване / прекъсване на захранването към лебедке, прицепу, мотоблоку или друго ел. ✅Безопасен контакт Краищата на тези конектори за батерии са изработени от пружинящей стомана, която осигурява аккумуляторам отлична устойчивост на удар и устойчивост на вибрации.Характеристики на✔Конектори изпълнени в солидно парче корпус за КОМПЮТРИ, дизайн, без оглед на пол предоставя бърз и лесен монтаж и намаляване на броя на резервни части.

Опции за продукта

Свързани продукти