.

.

2 Опаковане на Слънчева Светлина на открито Водоустойчив, Слънчево Улично Осветление, Декоративни, за двора, Слънчеви Светлини за декор на Градина, Слънчеви Окачен?

2 Опаковане на Слънчева Светлина на открито Водоустойчив, Слънчево Улично Осветление, Декоративни, за двора, Слънчеви Светлини

BGN 2.00

Наличност
На склад

Моля, включете ключа преди първата употреба и го постави на слънце за презарежданеЗа да се постигне максимален ефект на осветление, моля, монтиране на фотоволтаични панели на едно място, където слънцето може да грее директно, и се уверете, че над слънчев панел, не заслони, като корнизи и дървета.Външните слънчев точков светильникам може да се нуждаят от повече време за зареждане на студен или облачен ден, поради недостатъчно пряка слънчева светлина.Комплект : 2 опаковки.3 инча х 6,3 инча. Материал : сплав.Водоустойчивост : IP 55. Време за зареждане : 6-8 часа.Работно време : 8-12 часа.Дълготрайност : 10000 часа. 2 опаковки висящи слънчева светлина. Слънчев фенер Allvises "Без усилия" за 365 дни. 【Здрав и устойчив】 : Висящи слънчеви светлини са направени от висококачествен метал, с антикоррозийным покритие, са с клас на водонепропускливост IP55 и устойчивост на корозия.Тези слънчеви улично осветление могат да се използват за окачване или се инсталира директно на земята.Работи на слънчева енергия, не се изисква захранващ кабел, няма разходи на електроенергия. 【Автоматично включване / изключване на】 : Коефициент на фотоэлектрического преобразуване достига 20%, което е над средното за индустрията.Оставете декоративни слънчеви градински фенери под слънчева светлина се зарежда в продължение на 6-8 часа.Слънчеви подови тела автоматично включатся, когато наоколо се стъмни, и ще продължат да излъчват топла и мека светлина в продължение на 8-12 часа през нощта. 【Декоративен фенер】 : Комбинация от модерен и традиционен майсторство.Ретро форма и рисувани с ажурным модел от цветове на божур станат чудесна украса както през деня, така и през нощта.Идеален за декорация на вашия двор, градина или за обработваема земя. 【Страхотна идея】 : Промяна на цвета на покритие на вътрешната стена, за да го меняло осветление.Някои материали, направени със собствените си ръце, и малка прищявка правят тази лампа със слънчева енергия-подходящи за всички видове фестивали.

Опции за продукта

Product Parameters Set:
2 pack

Свързани продукти