.

.

Комплекти прибори за хранене от 72 теми, златна набор от прибори за хранене сребро на 12 ястия в семейна трапезария за всеки ден, набор от прибори за хранене от злато, ?

Комплекти прибори за хранене от 72 теми, златна набор от прибори за хранене сребро на 12 ястия в семейна трапезария за всеки

BGN 25.70

Наличност
На склад

[Пълен комплект за 12 души] Набор от прибори за хранене от 60 теми включва 12 супени вилици, 12 супени ножове, 12 Супени лъжици, 12 десертни вилици, 12 десертни лъжичкиКомплект от 60 теми за 12 души перфектно комплимент към всяка домакински съдове. [Висококачествени съдове за готвене] Сребърна посуда е проектиран така, че да е трайно и напълно подходящи за измиване в съдомиялна машина.Съдове, които са устойчиви на ръжда, корозия, избледняват, избледняват и отслаиванию, което гарантира дълготрайност на съдове.Правилната дебелина, подходящ размер и подходящи тегло.Лъскав край няма да навреди на устата, дръжката е удобна в плен, а самата ръкохватка е с ергономичен дизайн. [Отлична форма и дизайн] Елегантна симетрия, ясна линия, набор от прибори за хранене може да е идеално се комбинира с всякакви предмети от бита.Перфектно балансирана посуда, създаден по този начин, за да се осигури точна нарязаните, удобен за използване и удоволствие от вечерята.Добре обмислен дизайн и внимание към детайла ще подобрят впечатлението от вашата вечеря, като вашата трапеза повече елегантност и класика. [Идеален за използване] Набор от прибори за хранене красиво опаковани и са идеален за ежедневна семейна употреба, партита, събирания, семейни вечери, вечери на свещи, банкети, Деня на благодарността, барбекю, сватби и други официални поводи.Също така е подходящ за апартаменти, вили, къщи, къмпинги, хотели, ресторанти, бистра и т., Или когато имате нужда от допълнителен набор от прибори за хранене. [Напомняне] Благодаря ви за вашият избор и подкрепа на набор от прибори за хранене.Нашата цел е да предоставим висококачествени продукти на нашите клиенти уважаваната. [Пълен комплект за 12 души] Набор от прибори за хранене от 60 теми включва 12 супени вилици, 12 супени ножове, 12 Супени лъжици, 12 десертни вилици, 12 десертни лъжички.Комплект от 60 теми за 12 души перфектно комплимент към всяка домакински съдове. [Висококачествени съдове за готвене] Сребърна посуда е проектиран така, че да е трайно и напълно подходящи за измиване в съдомиялна машина.Съдове, които са устойчиви на ръжда, корозия, избледняват, избледняват и отслаиванию, което гарантира дълготрайност на съдове.

Опции за продукта

Свързани продукти