.

.

Инвертори мощност MWXNE мощност 3000 W захранващ Адаптер с чиста синусна вълна от 12 vdc до 110 vac с LCD дисплей, дистанционно управление, 3 Розетки и два USB порта за зареждане н?

Инвертори мощност MWXNE мощност 3000 W захранващ Адаптер с чиста синусна вълна от 12 vdc до 110 vac с LCD дисплей, дистанционно

BGN 161.99

Наличност
На склад

【Чиста синусоидална инвертор мощност 3000 W】Благородна продължителна мощност чиста синусна вълна 3000 W, с розетки ac, USB порт 2,4 А, с кабелен вход, LCD дисплей и дистанционно управлениеЗастраховка срещу отговорност за продукта се покрива от застрахователната компания AIG.Добри свойства на метал, силно разсейване на топлината и корпус от легирана осигуряват продължителна употреба и защита на сигурността. 【По-широко се използва】 2 контакта ac и USB портове за зареждане на 2,4 Както и 2 контакта за променлив ток с напрежение 110 са напълно подходящи за повечето устройства, като например вентилатор, хладилник, фризер, лаптоп, въздушен компресор; жичен клеммная тампон за уреди с висока мощност, удобен за едновременно използване на няколко устройства. 【LCD дисплей и дистанционно управление】 Идва с LCD дисплей и дистанционно управление, които ви позволяват да разберете входно, изходно напрежение, капацитет на батерията и посочване на защита, показана на LCD дисплея, така че можете да разберете състоянието на използването на батерия и инвертор, както и повече удобство за вас при включване/изключване на инвертора по всяко време. 【Предварителна защита】 инвертор за захранване за кола с вграден предпазител защитава вашето обзавеждане от претоварване, прегряване, високо напрежение, късо съединение, вътрешно да се слеят, сигнализация за високо и ниско напрежение, охлаждащ вентилатор, изолирана нейтрали заземяване. 【Че получавате】 1 инвертор с мощност 3000 W, 2 кабела на акумулатора, 1 Ръководство за потребителя 1 дистанционно управление, 1 гаечен ключ, 1 кабел, зарядно за телефон, 3 в 1 и нашето дългосрочно обслужване на клиентите. 【Чиста синусоидална инвертор мощност 3000 W】Благородна продължителна мощност чиста синусна вълна 3000 W, с розетки ac, USB порт 2,4 А, с кабелен вход, LCD дисплей и дистанционно управление.Застраховка срещу отговорност за продукта се покрива от застрахователната компания AIG.Добри свойства на метал, силно разсейване на топлината и корпус от легирана осигуряват продължителна употреба и защита на сигурността. 【По-широко се използва】 2 контакта ac и USB портове за зареждане на 2,4 Както и 2 контакта за променлив ток с напрежение 110 са напълно подходящи за повечето устройства, като например вентилатор, хладилник, фризер, лаптоп, въздушен компресор; жичен клеммная тампон за уреди с висока мощност, удобен за едновременно използване на няколко устройства.

Опции за продукта

Свързани продукти