.

.

32 MB Карта с памет PS2 FMCB Безплатно McBoot V1.966 за Playstation2 Стандартна версия и версия Slim Line За всички игрови конзоли, високоскоростна външна карта за съхранение на данни Plug

32 MB Карта с памет PS2 FMCB Безплатно McBoot V1.966 за Playstation2 Стандартна версия и версия Slim Line За всички игрови

BGN 6.50

Наличност
На склад

Широка съвместимост : картата с памет е съвместима с всички версии за PS2 Работи както със стандартната версия PS2, така и с версия Slim line.Начин на употреба : Просто поставете картата с памет в устройството и когато играта свърши, играта ще ви кажа дали да се записва.Щепсела и да играе : cd не се изисква и не е необходимо да изтеглите някакви драйвери преди употреба.Лесен за използване, просто щепсела и да играе.Външна карта памет за PS2 : високоскоростен и ефективен продукт.Необходима външна карта памет за PS2. Съхранение на данни : На тази карта с памет, можете да съхранявате потребителски профили, това е наистина важно за разработчиците на игри за PS2.Широка съвместимост : картата с памет е съвместима с всички версии за PS2. Работи както със стандартната версия PS2, така и с версия Slim line.Начин на употреба : Просто поставете картата с памет в устройството и когато играта свърши, играта ще ви кажа дали да се записва.Щепсела и да играе : cd не се изисква и не е необходимо да изтеглите някакви драйвери преди употреба.Лесен за използване, просто щепсела и да играе.Външна карта памет за PS2 : високоскоростен и ефективен продукт.Необходима външна карта памет за PS2. Съхранение на данни : На тази карта с памет, можете да съхранявате потребителски профили, това е наистина важно за разработчиците на игри за PS2.Параметри : Тип на продукта : Карта памет за PS2 Материал : ABS Приложение : Приложим за ps2 Обем : 32 Мбпараметры : памет Карта за PS2 - това е специална карта с памет за игрални конзоли PS2, съвместима с всички игри и поддържа най-новата версия на софтуер, като например FMCB1. Не е необходимо да изпълнявате cd-диск.Лесен за използване, просто щепсела и да играе.За промиване на карта с памет : 3 ситуация, когато картата ще перетасована : 1. След преобразуване го свържете към източник на захранване с недостатъчен капацитет или ниско напрежение.Решение : купи трансформатор, който гарантирано ще се стабилизира на ниво 100 и чиято мощност е за предпочитане е 100 W (50 Вата за PS2 - то е действително, на средна мощност, максимална трябва да надвишава 50 W) Най-удобния начин - директно да се свържете 110 .

Опции за продукта

Item Type:
Memory Card for PS2
Material:
ABS
Application:
Applicable for PS2
Capacity:
32MB
Parameters:
Memory card for PS2 is a dedicated memory card for PS2 game console, compatible with all games, and supports the latest version of software such as FMCB1.966. No need to start the CD. Easy to use, just plug in and play.
About memory card washing:
3 situations that card will be shuffled:
1. Plug it into a power supply with insufficient power or low voltage after transformation.Solution:
buy a transformer that is guaranteed to stabilize at 100V and the power is preferably 100W (50w for PS2 is the average power in fact, the highest should exceed 50W) The most convenient way is to directly plug in 110V... rest assured that there will never be a problem.
2. The memory card was not inserted firmly before booting (maybe it was bumped before booting) or the memory card was bumped during the booting process when reading the memory. Moving memory card.:
3. The gold finger on the memory card is embroidered or dirty. Solution:
Use a scouring oil to wipe the gold finger part clean. In fact, these three conditions are unlikely to happen for PS2, and they will happen for PS2 because of the memory for PS2. The card capacity is large and the transmission speed is fast, so it needs a stable and sufficient voltage source and a good quality transmission circuit just like a computer.
packing list:
1 x Memory Card:
Notice:
Manual measurement has 1‑2cm error.:

Свързани продукти