.

.

iplusmile 5 бр. Гребен за Котки, Средство за премахване на козина на Кучета, Домакински Инструменти, Четки за Кученца, за да се грижи за малките на Куче, Котка Четка за дом?

iplusmile 5 бр. Гребен за Котки, Средство за премахване на козина на Кучета, Домакински Инструменти, Четки за Кученца, за да се грижи

BGN 0.67

Наличност
На склад

Аксесоари за грижа за котки : Специално проектирани без дръжка, която удобно се запази, което предотвратява напрежението на ръцете и киткитеМножество четка за кучета : Лесен за използване и не предизвиква чувство на дискомфорт, тази гребен, за да се грижи за кучето ще направи домашен любимец и му любовница по-щастливи.Гребен за домашни котки : изящна изработка и висококачествени материали, тази гребен за домашни любимци премиум-клас на разумна цена.Четка за грижа за кучето : Лесно почиствайте козината на вашия домашен любимец, инсталиране на трайна връзка между вас и вашия четирикрак приятел.Средство за премахване на котешка вълна : Дизайн четината за гребен от неръждаема стомана, удобен за домашни любимци, массирующий на вашия домашен любимец по време на оформяне.Пратката включва 5 х гребен за домашни любимци Характеристики -Размер : 8,00 X7,00 X20,00 см/3,14 X2,75 X7 масажна четка за котки. -Материал : пластмаса поръсване четка за котки -Цвят : розова поръсване четка за котки -Може да масажирате козината на домашни любимци, за да премахнете козина със зъбите на гребените, остави козината на вашия домашен любимец и блестящи масажни гребени за домашни любимци. -Гребен е специално разработена с удобство и без дръжки, ще ви бъде по-лесно за почистване домашни любимци четка за котешка козина. -Ергономичен дизайн, структура, разресването на козината домашен любимец по-труден за хващане аксесоари за котки. -Много добре измийте козината на домашни любимци, оставяйки къщата чисти и спретнати, без проблеми с косата.Лесна за грижи котешка четка. -Гребен, за да се грижи за своите домашни котки може да се използва ежедневно или по време на къпане, за още по-дълбоко почистване.Информация за стоки, Вътрешна четка за зъби за кучета, извити гребен с висока плътност, дълбоко проникващо в долния слой на козината, лесно премахва долния слой выпадающей вълна. четка за грижа за кучетата, гребен, за да се грижа за домашни любимци и инструмент за премахване на козина, почистване на вашите мебели и подове от козината на домашни любимци, спестяване на време и пари за скъпо струващи посещения на услуги за гледане на домашни любимци.

Опции за продукта

Свързани продукти