.

.

Cabilock Сватбен См Елегантна Саксия Подарък За L Натурален Тава За Събиране на Шоколад, Конфетницы, Табели, Сувенири за Закуски, Чанти Ranttan и Размера на Стайни Кошници, ?

Cabilock Сватбен См Елегантна Саксия Подарък За L Натурален Тава За Събиране на Шоколад, Конфетницы, Табели, Сувенири за Закуски, Чанти

BGN 8.17

Наличност
На склад

синтетичен материалПодарък аксесоари за сватбени партита : един от най-добрите варианти за вас.Натурална кошница : кошница ще станат чудесна украса за вашия дом, партита и сватби.Кошница за пикник : Дизайн дръжки, много практичен и преносим.Кошница за различни козметични средства : КОШНИЦА за ЦВЕТЯ можете да Го сложите в хола, спалнята, офиса и така нататък.Кошница от морска трева : кошница за сватбени подаръци, изработена от приятен на качествен материал, естествен i. Предпоставка включва 1 х цвете кошница Характеристики-Това е толкова красиво, за да украсят дома и да станат привлекателни за вашите вечерни саксии за цветя растения. - Размер S : 15,00 X15,00 X15,00 см / 5,89 X5,89 X5,89inch кошница за съхранение на закуски. - Цвят : Бежово Ракита кошница за Пикник. - Изискана, материал, внимателно създадена кошница от ратан ръчно изработени. - Материал : Преносим кошница от ивового ратан. - Като цяло това е една проста и елегантна, красива и голям кош за съхранение на шоколадови бонбони. - Размер L : 25,00 X24,00 X24,00 см. / 9,82 X9,43 X9,43 инча кошница за подаване на хляб. - Вие можете да поставите в нея малко цветя, за да направи красива кошница за снимане на цветя аранжировки. - Изискан и лек, той е подходящ, за да направят перфектната снимка с нея в корзинке за страната за пикник.Информация за стоки, Подаръчни аксесоари за сватбени партита Декоративни детайли ще направят живота ви по-изискан и стилно оформена. кошница за козметика За всички, които търсят предмети в селски стил, тази декоративна кошница за цветя - идеален избор за вас.Кошница от морска трева е подходящ за повечето стилове декор, като модерен селска къща, сватба, минимализъм или еклектичен.

Опции за продукта

Свързани продукти