.

.

с Горещ Роликовым Массажером Инструмент за Обгаряне на Бамбуково Дърво, Бамбук Здрав Блясък на 6 Слотове 6 въздуховода Дизайн чекмедже на Притежателя на Ролка Мокс?

с Горещ Роликовым Массажером Инструмент за Обгаряне на Бамбуково Дърво, Бамбук Здрав Блясък на 6 Слотове 6 въздуховода Дизайн чекмедже

BGN 25.41

Наличност
На склад

Титуляр ролка Бамбук 【Вентилационни отвори】 Този титуляр за роли моксы оборудван с кръгли вентилационни отвори, които могат ефективно да допринесе за отлив на моксинового газ, така че крак може да се получи по-директно и бързо обгарянеКутия за обгаряне, Мокса 【6 Слотове】 Вътрешната част на бамбук, кутии за обгаряне с 6 кутия пролетта прорези за поставяне на конус, мокса, вендузи, което осигурява по-голяма площ на изгаряне. 6 вентилационни отвори в долната част, с помощта на които може да се регулира скоростта на изгаряне на мокса-пръчки. 【Издръжлив бамбук】 Тази кутия за обгаряне на краката е направена от висококачествен бамбук, който осигурява висока якост, него не е лесно да се деформира и да се прекъсне.Огнеупорна, здрав и издръжлив.Обгаряне на притежателя на ролка 【Карбонизированная обработка】 В тази кутия за заздравяване на прижиганием се използва карбонизированная обработка плюс екологично чисто финишно покритие, което осигурява много стабилна цветова структура.Кутия за рула 【Дизайн чекмедже】 Този калъф за ролята на мокса е с дизайн в стил чекмедже, който ви позволява да контролирате процеса на горене по всяко време, лесно за използване. Издръжлив бамбук : В тази кутия за обгаряне на краката се използва висококачествен бамбук, който осигурява висока якост, лесно е деформирал и се напуква.Огнеупорна, здрав и издръжлив. Вентилационни отвори : Този титуляр за роли моксы с кръгли вентилационни отвори може ефективно да допринесе за отлив на мокса-газ, така че крак може да се получи по-директно и бързо обгаряне. 6 слотове : Вътрешната част на бамбук, кутии за обгаряне с 6 кутия пролетта прорези за поставяне на мокса-конус, което осигурява по-голяма площ на изгаряне. 6 вентилационни отвори на дъното, с помощта на които може да се регулира скоростта на изгаряне на мокса-пръчки. Конструкция на чекмедже : Този калъф за рулетиков мокса е с дизайн в стил чекмедже, която ви позволява по всяко време за проверка на процеса на горенето, лесен за употреба.

Опции за продукта

Item Type:
Foot Moxibustion Box
Material:
Bamboo
Application:
Family, Moxibustion Hall, Beauty Salon
Product Application:
Moxa Cone, Moxa Stick
Inbuilt Slots:
6 Spring Slots
Applicable Symptoms:
Menstrual Discomfort, Insomnia and Dreams, Sedentary Fatigue, Cold Legs and Feet
Product Size:
Approx. 31 x 25 x 12cm / 12.20 x 9.84 x 4.72in ( Manual Measurement, Slight Error May Exist )
Package List:
1 x Foot Moxibustion Box:
1 x Accessory:

Свързани продукти