.

.

VICASKY 60ШТ Великденски Пилета,Мини-Великденски Пилета, Жълти Великденски Пилета, Великденски Пилета, Пухкав Великденското Пиле, 60ШТ Украса за Жълти Великденски Пиле?

VICASKY 60ШТ Великденски Пилета,Мини-Великденски Пилета, Жълти Великденски Пилета, Великденски Пилета, Пухкав Великденското Пиле,

BGN 0.33

Наличност
На склад

пластмасата Реалистичен дизайн на пилета : Тези миниатюрни пилета служат за много работи, като украса на великденски шапки или кошници.И сложи цыпленку върха на всеки торти.Тези очарователни цыпочки ще украсят всяка витрина у дома или в училище.Великден : Тази опаковка от 60 Плюшени жълти великденски пилета - това е Великден.Те са около 3 см височина, така че остават харесван по време на транспортиране.Всеки очарователен пухкави мацката си заслужава сам по себе си.Атрактивни както за децата, така и за възрастни, тези пилета са с класически дизайн, можете да добавите в великденските яйца или да използвате като декорация на дома.По това време на годината те могат да бъдат най-различни.Мозъчна атака : сложете ги в пластмасови яйца, и децата ще се забавляват, докато те люка яйца.Използвайте ги, за да развиете у детето си умения сметки и сортиране.Позволете на децата да наричат своите пилета, за стимулиране на езиковите си умения.декорация : декорация на маси, на каботажните за торти или великден печене.използването в детската градина или училище, позволете на децата си да използват пилета, така, както те искат, и дайте воля на въображението си.Използвайте църковни изявления, или на карнавални паради.Широко : Великденски пилета - това е смешно предмети за украса с помощта на великденски лепила и занаяти.Неговата интересно да се съхранява в кутия за бродерия, за децата, може с него да се забавляват, или да използвате като декорация на дома.Подходящ за украса за Великден, Карнавал и други празници.Изработен е от висококачествен материал, който е здрав за по-дълга употреба.Изящна изработка и красив външен вид осигуряват популярност и практичност.Подходящ за великденски украси. 60 модела великденски пилета. - Материал : Влакно, пластмаса. - Размер : около 3,00 X3,00 X2,00 см/1,18 X1,18 X0,79 инча. - Изработен от висококачествен материал, здрав и безопасен за използване. - Великденското пиле - много интересна декорация. - Прекрасен подарък за вашите приятели и близки. - Това се добавя ретро-атмосферата и прави вашият дом топъл и прекрасен. - Могат да се използват като украса и да я постави на перваза на прозореца или на бюрото, за да украсят стаята си. - 60шт Имитация Пиле Карикатура Пилешки Великденски Декорации Вечерни Аксесоари.

Опции за продукта

Свързани продукти