.

.

Выпускное Конфети 2023, Златисто-черни Декорация за абитуриентски партита 2023, Двустранни Бижута за бала на масата, Блестящи Бижута за бала клас 2023, Поздравителни Кон?

Выпускное Конфети 2023, Златисто-черни Декорация за абитуриентски партита 2023, Двустранни Бижута за бала на масата, Блестящи

BGN 4.33

Наличност
На склад

В комплекта са включени : Смес от 200 златни и черни блестящи конфети за бала в 16 различни дизайнах : поздравительный випуск 2023 г, выпускная шапчица, диплома, звезда и медал.Много красиви конфети, за да отговори на вашите нужди в де.Декорация за абитуриентски партита : парчета конфети с ширина около 2 сантиметра.Идеален за оформяне на абитуриентски партита, декорация за абитуриентски на масата, на декор от конфети за бала, аксесоари за абитуриентски партита 2023. Високо качество : Изработени от висококачествени блестящи картички, двустранни, са безопасни за употреба и не замърсяват околната среда.Можете да ги добавите в балони, подаръчни кутии или просто да хвърлят по масата и открыткам.Тя със сигурност ще се открояват на вашите маси или бижута. Декорация за абитуриентски 2023 г. : тези конфети за бала с класически дизайн в стила на абитуриентски ще донесе радост на вас, вашето семейство и приятели.Можете да го използвате на различни събития, като абитуриентски, ден на раждане, за да се засили усещането за щастие.Сервизно обслужване : Ние вярваме удовлетворение на нуждите на клиентите на нашата основна цел.Ако не сте доволни от нашите продукти, моля, свържете се с нас.Ние ще ви помогнем да решите проблема си, докато не сте доволни.

Опции за продукта

Свързани продукти