.

.

Торта табела за дисплея поставка за торта с притежателите на купола торта прибори пържола на плоча керамична поставка за торта,китайски модел десерт, хляб чиния с ?

Торта табела за дисплея поставка за торта с притежателите на купола торта прибори пържола на плоча керамична поставка за торта,китайски

BGN 1.33

Наличност
На склад

Приложими случаи : ресторант, кухня, хол, готвене, кафе, чай ресторант, сладкарница, магазин десерти, клуб, хотел и др Характеристики : Външен вид е уникален и красив, на повърхността на изделия от гладка, материал изискан, а занаят вкусноСъвети : Ако искате да научите повече за този продукт, моля, прочетете описанието на продукта в долната част на страницата.Определяне : На тази стойка за торти с капак може да донесе плодове, торти, сладкиши, бисквити, десерти, сирена и всичко, което желаете.Ретро нюанс ще даде на всеки приготовленному ястие класически вид.Можете също да използвате декоративни акценти, като например сухи цветя, миди и други предмети.Хубав подарък : Съхранявайте това чиния за торта в капака у дома или това е страхотен подарък за любимия човек, семейството, приятелите или родителите си, особено по повод на housewarming, тя ще донесе индивидуалност и различен вкус на живота.Това би било чудесен сезонни подарък за всеки повод. ♥ ᴗ ♥) Искате ли да докаже своята изискана кухня на празнични банкети или семейни ужинах? (. Благодарение на неговите многобройни функции може да донесе всичко - от леки закуски, до десерти.Това е и чудесен подарък за нов дом, на участието или рожден ден гурме!Въпреки че, може би искате да запазите тази елегантна поставка за торта и празнична вечеря за използване у дома си . Идеално за сервиране, за декорация, подарък или забавление с приятели и семейството си.Прекрасен подарък за сватба или друго тържество. ☆☆☆☆☆ Подходящ за всички места.Разнообразие от стилове и материали в съответствие с вашите нужди.Материал : керамика + пластикцвет, както е показано Размер : 32 * 32 * 25 Смприменяемые случаи : ресторант, дневен тракт, кухня, сладкарница, магазин десерти, сватбена сцена, хотел и т. Избор на висококачествен порцелан, висока печене, стабилен и издръжлив, лек гланц дъното, сигурно и стабилно, не вредния desk Екологично чист дебел пластмасов купол с висока прозрачност, добра гъвкавост и устойчивост на каплямбольшая капацитет, изящна изработка, че може да сложи хляб, торта, плодове, месо, десерт и така нататък.

Опции за продукта

Свързани продукти