.

.

Glitzhome Патриотичен Американски Дървен Блок 11,75 H В беда, о, Боже, Благослови Америка, Патриотичен Дървен Знак, Декор, в Деня на Паметта, Селска Къща, Дървен Блок с led под?

Glitzhome Патриотичен Американски Дървен Блок 11,75 H В беда, о, Боже, Благослови Америка, Патриотичен Дървен Знак, Декор, в Деня на

BGN 9.06

Наличност
На склад

Пригответе се за Деня на независимостта, добавяйки в дома си нотки на патриотични декорТази червено-бяло-синя поставка за съхранение "Боже, благослови Америка" ще се превърне в чудесна украса, която ще бъде идеална проява на патриотизъм по време на честването на 4 юли или през цялата година.Придава на вашия дом класически унил вид, а също така служи като основен елемент. ??Материал премиум-клас : Дървен блок patriotic изработен от устойчив МДФ, е трайна.Комплектът се състои от 3 части в дървен блок с надпис "Боже, благослови Америка", размери от 10,75 "L x 1.5"D x 11,75"H и с тегло 1,94 килограм. ??Перфектен декор : Тази дървена табела точно изрязана, оградени в рамка, раскрашена, придава на вашия дом атрактивен акцент, стилна, декоративна и практичен, той създава класическата деревенскую атмосфера, ще се превърне в грижа подарък на стопанина или стопанката на празници, а също така може да се използва и като основен елемент по време на семейни вечери. ?? Изискан дизайн на : - надпис "Боже, благослови Америка", изпълнена в комбинация на фона на цветовете на американското знаме и с led подсветка, несъмнено ще се превърне в топло послание за патриотични сезон.Нанесени фигура от выветрившегося дърво превръща суровините в произведение на изкуството. ??Гъвкавост : Дървени плочки с очукан тапицерия в селски стил, идеално комбинирани с маса, полицата дъска, холна маса, рафтове и офис масата.Той може свободно да стои или да виси на стената.Чудесен декор за вашата дневна, трапезария, спални, градина и всякакви плоски повърхности. ??Идеален подарък : Този дървен декор - прекрасен подарък за приятели, страхотно бижу за фермерска къща, кухня, трапезария, ресторант или бар и бизнес помещения.Чудесен декор за Национален празник, Деня на независимостта и на други патриотични празници.Монтаж не се изисква. ??Материал премиум-клас : Дървен блок patriotic изработен от устойчив МДФ, е трайна.Комплектът се състои от 3 части в дървен блок с надпис "Боже, благослови Америка", размери от 10,75 "L x 1.5"D x 11,75"H и с тегло 1,94 килограм.

Опции за продукта

Свързани продукти