.

.

Комплекти Диамант живопис за възрастни САМ 5D Пълна Тренировка Комплекти Диамант Живопис за Възрастни и Деца, Начинаещи, Диамантени Точки за Домашен интериор на ст?

Комплекти Диамант живопис за възрастни САМ 5D Пълна Тренировка Комплекти Диамант Живопис за Възрастни и Деца, Начинаещи, Диамантени Точки

BGN 27.15

Наличност
На склад

【Смислен подарък】 той е декоративно, забавни, collector и добро образователно значение не само за самостоятелно забавление, но и като подарък на другите 【Еко платно с висока разделителна способност】 Цветен платно с висока разделителна способност с висока дефиниция за печат не е токсичен, не е миризма, лесно се чете и не уморява очите при рисувах картини, родителите могат да бъдат сигурни, че децата ще получите удоволствие от изготвяне на диаманти. 【Уникално бижу】 Пълен набор от диамантени работи за възрастни, е идеално за декорация на вашата спалня, трапезария, баня, умывальни, кухня, кабинет, дом, офис, хотел, ресторант и бар, чудесен ефект бижута. 【Предпоставка включва】 1 платно без рамка, 1 алмазную тиксо за дръжката, 1 лепило, 1 пластмасова тава и 10 закрывающихся пакети (добавихме допълнително 32% от диаманти, за да се предотврати появата на недостатъчно количество диаманти. 【Висококачествено сервизно обслужване】 Ако от вас картини с диаманти са били загубени диаманти, им липсваше или имаше някакво недоволство, моля, не се колебайте да се свържете с нас.Ние можем да го изпратите на вас отново.Ние сме готови да ви предостави задоволително сервизно обслужване на 102%.Характеристики : 1、 Цветен печат, еко платно, модел с висока разделителна способност, добра текстура и естетическо усещане, искрящи диаманти, силно третото измерение; Перфектната комбинация от цветове, ярко изображение dimond живопис. 2、 комплект за рисуване с диаманти за възрастни и е подходящ за възрастни, тийнейджъри и дори за начинаещи.Това може да помогне за намаляване на стреса, за да се развива търпение, изграждане на доверие в себе си и постоянство развивайте търпение. 3、 използвани нас диаманти наситен цвят, им е трудно да се раздели, плава или отвалиться.Законченная картина Diamond може да се съхранява с години.Етапи на производството диамант живопис собствените си ръце : 1、 Извадете комплекти за диамант живопис 2、 сложи диамантите в тава и се разклаща.

Опции за продукта

Свързани продукти