.

.

Комплекти за рисуване с диаманти за възрастни САМ 5D Добре Дошли Есен, Джудже, Есен, Хелоуин, Ден на Благодарността, Тиква, Диамантена Художествена Боя с Диаманти, Пъ?

Комплекти за рисуване с диаманти за възрастни САМ 5D Добре Дошли Есен, Джудже, Есен, Хелоуин, Ден на Благодарността, Тиква, Диамантена

BGN 1.33

Наличност
На склад

? [Благородна канва] : цветен печат, дизайн с висока разделителна способност, ясни знаци, лесен за производство, е много подходящ за деца и начинаещи ?【Изящен диамант】 : Пълна сверловка, кръгла брилянтен ярки цветове, силен триизмерно усещане и никога не избледняват.Диамантена живопис със собствените си ръце в момента е най-популярната декорация. ?【Комплекти инструменти за диамант живопис】 : Можете да закупите на платното за диамант живопис животни, множество диаманти, алмазную дръжката, силиконовата подложка тава, пинцети. (Самата фигура е лепкава фон и пластмасова горния капак, здрава адхезия, допълнително лепило не е необходима). ?【Обогатяване на живота】 : диамантена живопис със собствените си ръце - това е избор за забавление.Това може да обогати вашето време, да доведе до чувство на удовлетворение, намаляване на стреса, повишаване на увереността в себе си и да развива търпение. ?【Идеален подарък】 : Бърза доставка.Картини с диаманти за деца и възрастни. ? [Благородна канва] : цветен печат, дизайн с висока разделителна способност, ясни знаци, лесен за производство, е много подходящ за деца и начинаещи. ?【Изящен диамант】 : Пълна сверловка, кръгла брилянтен ярки цветове, силен триизмерно усещане и никога не избледняват.Диамантена живопис със собствените си ръце в момента е най-популярната декорация. ?【Комплекти инструменти за диамант живопис】 : Можете да закупите на платното за диамант живопис животни, множество диаманти, алмазную дръжката, силиконовата подложка тава, пинцети. (Самата фигура е лепкава фон и пластмасова горния капак, здрава адхезия, допълнително лепило не е необходима). ?【Обогатяване на живота】 : диамантена живопис със собствените си ръце - това е избор за забавление.Това може да обогати вашето време, да доведе до чувство на удовлетворение, намаляване на стреса, повишаване на увереността в себе си и да развива търпение. ?【Идеален подарък】 : Бърза доставка.Картини с диаманти за деца и възрастни.

Опции за продукта

Свързани продукти