.

.

SWANLAKE 90 бр. Гама от куки за клечки за дрехи с комплекти метални куки, кутии за клечки за дрехи за организиране на различни инструменти.

SWANLAKE 90 бр. Гама от куки за клечки за дрехи с комплекти метални куки, кутии за клечки за дрехи за организиране на различни

BGN 11.73

Наличност
На склад

1 Пратката включва - 90 бр. 13 различни видове куки за колчета (брави за колчета, директни куки извити куки, ъглови куки и т. сгъстено кутии за колчета. Подходящ за дъски с колчета 1/8 "и 1/4", дръжте инструменти организирани и подготвени. Изработена от закалена стомана конструкция, здрава и устойчива, хромово покритие осигурява максимална здравина, устойчивост на корозия и ръжда.Куки и организаторите са подходящи за различни проекти за организация на дома.пазете инструменти за сигурност и чистота. широко се използва за гараж, верстака, кухня, магазин, училище, навеси за инструменти, склад и мазе. Сгъстено кутии за колчета, 4 бр. куки (поставете куки в кутии). Държач за инструмент с 6 пръстени (9 инча) 1 бр. Държач за инструмент с няколко шипа (9 инча). държачи на инструменти с двоен пръстен, 1 бр. 4-инчов двоен директно на куката. 4шт 4-инчов директни куки 4шт 2-инчов директни куки. притежателите на клещи 6шт, замъци-клечки от неръждаема стомана 26шт. 9шт Големи Извити куки 9шт малки извити куки. 9шт L-образни ъглови куки 9шт V-образни ъглови куки. Пратката включва - 90 бр. 13 различни видове куки за колчета (брави за колчета, директни куки извити куки, ъглови куки и т. сгъстено кутии за колчета. Подходящ за дъски 1/8 "и 1/4" със стъпка 1 инч, дръжте инструменти организирани и подготвени. Изработена от закалена стомана конструкция, здрава и устойчива, хромово покритие осигурява максимална здравина, устойчивост на корозия и ръжда.Куки и организаторите са подходящи за различни проекти за организация на дома.пазете инструменти за сигурност и чистота. широко се използва за гараж, верстака, кухня, магазин, училище, навеси за инструменти, склад и мазе.

Опции за продукта

Свързани продукти