.

.

Манто Екрани luckxuan Декоративен Метален Камина, на Екрана на 3-Декоративен Панел Модел под формата На Пеперуда Окото Стоманена Камина, Екран Противопожарна Искрогас?

Манто Екрани luckxuan Декоративен Метален Камина, на Екрана на 3-Декоративен Панел Модел под формата На Пеперуда Окото Стоманена Камина, Екран

BGN 22.80

Наличност
На склад

Този модерен екран незабавно да трансформира вашия интимен и е подходяща за всеки интериорДвухстворчатые плоски врати на панти увеличават сигурността и удобството;.Препоръчва се за газови или декоративни камини.Лека, здрава, устойчива конструкция; трайни прахово покритие.Размери 48 "W (продължение) X 31,5" H. Идеалният избор за коледен подарък - отлично покритие за камина, идеално за домашен интериор, каминных решетки, както и отлично gift.Name : 3-Панелен екран с камина, декоративен модел пеперуда от стомана окото Материал : желязо Размер : 48 "W (продължение) X 31,5" H съвет : 1. Моля, проверете цвета и размера, преди да купите. В снимките на продукта не са включени стоки, различни от стоките. Моля, обърнете внимание, че поради различни монитори могат да се появят малки хроматичната аберация, моля, извинете ме. Посочените данни са само за справка, размер измерва ръчно, грешката е 1-3 см, моля, позволете, да ви благодаря. Ако откриете някакви проблеми с нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас по имейл, и ние ще решим проблема възможно най-скоро. Добре дошли на обмен и обратна връзка, за да ви предостави най-добрите продукти и услуги. Благодаря, че посети магазина ми, натиснете, за да влезе в магазина ми, ще има много продукти за вашата помощ.

Опции за продукта

Свързани продукти