.

.

универсална Мултифункционална Поставка за Торта и Куполообразное Ястие за Купола на Тортата Сервировочный Сос Удар Салата Купа За Закуски Кухненски Парти Барбек?

универсална Мултифункционална Поставка за Торта и Куполообразное Ястие за Купола на Тортата Сервировочный Сос Удар Салата Купа

BGN 35.55

Наличност
На склад

[Високо качество] Поставка за торти, изработени от висококачествени дървени трупи и стъкло, които са безопасни и безвредни за околната среда, износостойки и трайни и могат да се използват многократно в продължение на дълго време [Технически характеристики] Допълнителен размер : 18,00 X18, 00 X13, 00 см / 7,07 X7, 07 X5, 11 инча; 20,00 X20, 00 X17, 00 см; брой 1 комплект (дървена поставка за торта + със стъклен капак). [Модерен дизайн] : Кръгла поставка за торти изглежда необичайно и модерно.Стъклена кръгла капачка за хранителни продукти ще надеждно да защитите вашата торти и ще ги организира във всички посоки. [Многофункционална] Стъклени капаци за хранителни продукти могат да използват за демонстриране на торти, десерти, сладки, плодове, салати, храни, пиле на грил, барбекю и т., които могат добре да защитават храната и да показваш ги. [Лесен за почистване и се съхранява] Дървен поднос за торта могат да се перат на ръка.Когато към него прилипнут продукти, просто я изплакнете с малко количество студена вода, накиснете в топла сапунена вода и подсушете.Тя може да се съхранява, когато не се използва, за удобство на употреба, не заема място.Описание на функции - Цвят : Каки.- Материал : Дърво и стъкло.Пакетът включва 1 x стъклен капак 1 x кръгла въртяща се тава.

Опции за продукта

Свързани продукти