.

.

Сменяеми Филтри за Капсульного на чешмата за вода за котки PLWF002, Ултра Тих Чешма за вода за домашни любимци, Два режима на подаване, а видимо Ниво на водата, захранва?

Сменяеми Филтри за Капсульного на чешмата за вода за котки PLWF002, Ултра Тих Чешма за вода за домашни любимци, Два режима на подаване,

BGN 6.06

Наличност
На склад

【Съвместим фонтан】Сменяеми филтри са съвместими с воден фонтан PETLIBRO cat PLWF002 【4 опаковки филтри за домашни фонтани премиум-клас 】 Вие ще получите 4 опаковки сменяеми филтри и 4 опаковки замяна гъба за предварително филтриране. 【Приятелски препоръки】За прах с активен въглен не се озова във водата, моля, накиснете филтъра cat fountain във вода за 5 минути, след това изплакнете под течаща вода преди да се използва. от 1 до 2 седмици през лятото и от 2 до 4 седмици през зимата.Ако фонтан се ползват няколко котки, е необходима по-честа смяна. Гаранция за 100% удовлетвореност : 30-дневна гаранция за връщане на парите и двугодишно гаранция.Нашите филтри за чешма cat water fountain са съвместими с фонтан PETLIBRO 70oz/2.1 L cat water fountain.Какво Ще получите : . 4 Филтър с литиево-въглеродна смола и 4 губчатых филтър за диспенсера за домашни любимци.

Опции за продукта

Свързани продукти