.

.

Кожена каишка CDY Тъмно кафяв цвят с Ширина 1 сантиметър и дължина 80 см, кожени ивици за колан, изключително подходящи за греди за домашни любимци, на пръчки, колани, к?

Кожена каишка CDY Тъмно кафяв цвят с Ширина 1 сантиметър и дължина 80 см, кожени ивици за колан, изключително подходящи за

BGN 8.99

Наличност
На склад

1 【Качествен материал】:Висококачествена кожена лента има гладка зърнеста повърхност и не е шевове на долната част на велур, гъвкава, но здрава, притежава отлична износоустойчивост и издръжливост. Размер : Автомобилът е с 1 инч (2,5 см), дължина-80 " (203 cm), и дебелина-2,5 мм. 【Дизайн кожени ленти】 : Дизайн каишка кожа светъл, красив и пълен с жизненост, живи и наситени, което прави вашия продукт по-привлекателен и прелестным. 【Е лесно да се подготви】:Тази кожена лента не изисква твърде продължителен процес на рязане за производство на разнообразни занаяти,Можете да използвате тази лента заедно със семейството си за diy, будоража въображението си, и да изпитате удоволствието от направата на собствените си ръце. 【Прилагането на】 : Кожена лента се използва с ранчо и спортен инвентар, поделками, идеален за производство на кожени ленти за чанти, раници, наплечных колани за греди на домашни любимци, ленти за шапки и костюми; Шевни, ленти, петна, окачване на дрехи, облицовки, шнур, производство на бижута, опаковане и занаяти собствените си ръце. 【Купи с увереност】 : Много ви благодаря за огромната подкрепа към нас.Качеството на продуктите и удовлетвореността на клиентите са наш основен приоритет.Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас, ние ще ви предоставим най-добрата услуга, доколкото можем.

Опции за продукта

Свързани продукти