.

.

ZJYWMM Поставка за съдове, Над мивка, Сушилни за съдове, Черно 201 Органайзер за Кухненски Съдове за готвене От Неръждаема Стомана, 1 Ред /2 нива (Размер: 2 нива)

ZJYWMM Поставка за съдове, Над мивка, Сушилни за съдове, Черно 201 Органайзер за Кухненски Съдове за готвене От Неръждаема

BGN 3.00

Наличност
На склад

★ Висококачествена неръждаема стомана 201, повърхност, покрита с черна антикорозионна боя, стабилна структура, висока носеща способност и по-дълъг експлоатационен живот ★ Инсталиране на поставка за съдове над кухненската мивка, за да сливи прибори стекал директно в мивката, за да се предотврати намокряне на плота. ★ Дизайн е разумно, не пречи на абразия и в по-голяма степен използва пространство плотове за мивки. ★ Можете да поставите купи, чинии, чаши, пръчици за хранене, кухненски ножове, дъски за рязане и др Универсално съхранение решава проблема бъркотия в кухнята. ★ Ние ще изпратим стока за вас в рамките на 24-36 часа, качеството е гарантирано, ако има някакви щети, моля, веднага се свържете с нас по електронната поща. ★ Висококачествена неръждаема стомана 201, повърхност, покрита с черна антикорозионна боя, стабилна структура, висока носеща способност и по-дълъг експлоатационен живот. ★ Инсталиране на поставка за съдове над кухненската мивка, за да сливи прибори стекал директно в мивката, за да се предотврати намокряне на плота. ★ Дизайн е разумно, не пречи на абразия и в по-голяма степен използва пространство плотове за мивки. ★ Можете да поставите купи, чинии, чаши, пръчици за хранене, кухненски ножове, дъски за рязане и др Универсално съхранение решава проблема бъркотия в кухнята. ★ Ние ще изпратим стока за вас в рамките на 24-36 часа, качеството е гарантирано, ако има някакви щети, моля, свържете се с нас по електронната поща immediately.Name : стойка за Кухненска мивка/съдове за готвене-Цвят : черен Материал : неръждаема стомана 201 Вид на обекта за съхранение : чаша, чиния Брой нива : 1 ниво, 2 нива Приложимо място : кухня Начин на инсталация : без перфорация Моля, обърнете внимание на следното : -В този продукт се продава само рафтове, а представената кухненски прибори е подпори за снимките. - Поради разликата в светлина и ъгъл на снимане цвят на изображението може да се различава от цвета на продукта.

Опции за продукта

Свързани продукти