.

.

Цветен екран за Samsung Galaxy S20 FE/S20 FE 5G Смяна на LCD дисплей за Samsung S20 FE SM-G781 G781B G781U G781F Дигитайзер с докосване на екрана в колекцията с инструменти (версия Incell)

Цветен екран за Samsung Galaxy S20 FE/S20 FE 5G Смяна на LCD дисплей за Samsung S20 FE SM-G781 G781B G781U G781F Дигитайзер с докосване на

BGN 1.33

Наличност
На склад

【Съвместимост】 LCD дисплей само за Samsung Galaxy S20 FE S20 FE 5 G SM-G781 G781 B G781 U G781 F/DS G781 W за смяна на екрана, версия на incellМоля, проверете версията на вашия телефон, преди да купите.(Отпечатък от пръст не се поддържа). 【Проблеми с увреждане】 Замяна на повредения екран на Galaxy S20 FE, чувствителен на допир екран да не работи правилно.Ние не ще ви върнем парите, ако той може да бъде повреден в процеса на инсталиране.Ако получите повреден екран на Samsung Galaxy S20 FE, моля да ни предоставите снимки.Ние ще ви помогнем да изпратите повторно нов. 【Инструменти】 : Инструмент е наличен в подарък и не може да е гарантирано подходящи за всички модели мобилни телефони.Ако по някаква причина инструменти не са подходящи или те са повредени, ние не възстановим парите.Благодаря ви за вашето разбиране. 【Качество】 : Всеки экранный дисплей S20 FE 5 G внимателно тестван преди да изпратите, така че е напълно потвърдена и работи добре. 【Забележка 】 : Lcd екран S20 FE в събирането на чувствителна и крехка, моля не прилагайте прекомерно усилие при инсталацията, в случай, че на екрана S20 2022 счупена.Ако не сте силни в инсталацията,, се препоръчва да се обърнат за инсталация на професионалисти.В комплекта са включени следните стоки : . 1 * на екрана на мобилен телефон в събирането на информация. 1 * Инструмент за инсталиране. Модел на продукта е съвместим само с : Samsung Galaxy S20 FE S20 FE 5 G S20 FE 2022 6,5 "Incell версия, не за Samsung Galaxy S20. · Стъпка 1 : Как да се намерят модели мобилни телефони.Модел на екрана закупуване на не съответства на една и модели, която ви е необходима.Моля, вижте "настройки" на вашия телефон, за да потвърдите модел.ако не сте сигурни, консултирайте се с онлайн, преди да закупят.Избягвайте грешки при покупка. · Стъпка 2 : Проверете преди да инсталирате продукта.Нашите екрани са два пъти проверяват преди инсталирането, но понякога, поради неясноти по време на транспорт и за това да ви е най-добрият опит за пазаруване, ние ви препоръчваме да се извърши проверка, преди да инсталирате.

Опции за продукта

Свързани продукти