.

.

Uyeyuy лека нощ за каска за американски футбол, 3D Иллюзионная Led лампа, 16 Цвята с регулируема яркост с дистанционно управление Smart Touch, най-Добрият Коледен подарък за ро?

Uyeyuy лека нощ за каска за американски футбол, 3D Иллюзионная Led лампа, 16 Цвята с регулируема яркост с дистанционно управление

BGN 2.67

Наличност
На склад

【Творчески 3 D визуални ефекти】Ефект преглед от футбол lamp ще бъде силна, особено в тъмното, когато пред вас ще бъде изцяло футболен каскаНовост 3 D illusion lamp има приятен ефект холограми, прави вашето обкръжение по-жив. 【3 D футболен лека нощ】 Основата на футболни лампи за спалня момчета разработен с помощта на технологии crack design, източник на светлина е изработен от висококачествени светодиода, мек и равномерен, не е ослепителна, да не блестящо, с регулируема яркост, безвреден за детски очи, който носи на децата сладка и топла нощ. 【Дистанционно управление Smart Touch】Нощни лека нощ за футболен шлем е снабден с 24-кнопочным дистанционно управление с възможност за включване / изключване, 16 одноцветными режими, 4 режими на светкавицата, които могат да се управляват с помощта на дистанционно управление.Можете също да управлявате осветлението с помощта на бутоните smart touch база. 【Мощност и сигурност】 Нашия футболен лека нощ за момчетата може да се захранва от 3 батерии тип АА (не са включени в комплекта) или USB кабел 5 В, свързан към КОМПЮТЪР или от вашето домашно адаптер (не е включен в комплекта), което е много просто и удобно.Сигурно на допир, не прегрява. 【Уникално готин подарък】 Невероятни 3 D осветителни тела за ръгби със светлинен ефект - най-добрият подарък както за момчета, момичета, юноши и възрастни за любители на спорта по ръгби.Отлични за домашен интериор, интериор за спални декор стъпки за стаята на момчетата, офис декор и много други.Идеална за използване в дома, спалнята, детската стая, хола, бар, магазин, кафене, ресторант, декориране на партита и т. Широко се използва в бижута, подобрява художествен вкус, показва топло усещане, модерен 3 D визуален ефект, остави у децата си и любимия човек романтична вечер.Направете стаята на детето си зашеметяващ с помощта на нашия нощни лампи. 1 x Акрилна плоча. 1 x Основа лампи ABS-пластмаса. 1 x дистанционно управление. 1 x Ръководство за експлоатация. 16 цвята, променливи / с регулируема яркост / 4 цветовия режим на мигане (светкавица, стробоскоп, отслабване, anti-aliasing).Дистанционното управление е лесен за използване, и детето може да променя цветовете, не ставане от леглото.

Опции за продукта

Свързани продукти