.

.

Акрил рамка 3 4x6, акрил рамка за снимки 4x6, акрил рамка 4x6, акрил рамка 4x6, рамки за снимки 4x6, рамка за снимки 3 опаковки, акрил рамка за снимки 4x6, прозрачна рамка за сним?

Акрил рамка 3 4x6, акрил рамка за снимки 4x6, акрил рамка 4x6, акрил рамка 4x6, рамки за снимки 4x6, рамка за снимки 3 опаковки,

BGN 14.93

Наличност
На склад

? Елегантен подарък : Уникални продукти, привличащи вниманието, удари всички покрай хораИдеален избор за мама, баба, дете, учители, колеги, на двойки и на всички семейства!!. ? Рамка за снимки изключителни качества : Първокласна рамка на пазара, предназначена за производство на идеалната рамка за ценните спомени.Благодарение на специално разработен дизайн, задълбочено тестване и проверка на всеки етап от производството, точно контролируемому тегло, размер, предвидливост, издръжливост, безопасни опаковки и всички аспекти.Осигуряване на най-доброто съотношение между цена и качество за украса на дома и офиса. ? Украсете жизнено пространство : Завършен под формата на цели кристално чист блок, двустранен рамков дисплей, свободно стоящи хоризонтално или вертикално върху работния плот, подходящ за вписване във всяко помещение.Уникална рамка за снимки с вашия обичан момент ще ярко представени като завръщане към живот, светлина в далечината, шепот на вятъра, миризмата на лавандула, часовник тиктака, усмивки - това е всичко. ? Са уморени от други рамки с ниско качество : кажи "не" - евтиният рамам с крехко стъкло, изтощени кусачкам, трясущимся язычкам, неустойчивому мольберту, дизайн на рамката с лошо качество на производство, е време да се премине към рамка от акрил, стъкло Rainbow Avenue!Здрава рамка от плексиглас, изработени от здрав и упорит до сух материал, позволява повече да не се притеснявате за падане и тя се счупи. ? Поддръжка и гаранция : Нашата безопасно опаковане предпазва рамката от повреди при транспортиране.Гаранция на производителя се прилага за всички щети по време на транспортиране. гледката от двете страни, отпред и отзад, картографиране 2 снимки, близо един до друг, леко изстискване на лимони. 2 блок от плексиглас с висока разделителна способност, кристално чисти, с дебелина 15/16 инча (24 мм) след монтаж, наистина привличащи вниманието рамки. 8 редки магнити формират 4 двойки от магнитни брави, защищающих радостни спомени в пространството на кристали и електромагнитни потоци.Проектиран в посока простота, елегантност, здрава конструкция.Носи щастие в продължение на целия жизнен път, путешествуй през разстояния във времето и космоса. 2 част акрил блок с размер 5 x 7 инча дебелина 15/32 инча (12 мм); за всеки има по 4 малки магнита. дебелината след сглобяването на 15/16 инча (24 мм). снимки в списъка са само за демонстрация, в комплекта не са включени. предназначени за настолен дисплей, вертикално или хоризонтално, не е за обесване. [Подарък, който обича хората] Са подходящи за подаръци с эклектичными щампи, затопляне на дома, сватби, рожденни дни, детски душове и всички любители на diy!.

Опции за продукта

Свързани продукти