.

.

Jorzer 9,5-инчов Голям Тенис Топка за Кучета, Забавна Спортна Играчки за домашни Животни на Открито с Надуваем Игла, Голяма Топка за Тенис за Домашни Любимци, Градинска ?

Jorzer 9,5-инчов Голям Тенис Топка за Кучета, Забавна Спортна Играчки за домашни Животни на Открито с Надуваем Игла, Голяма Топка за Тенис

BGN 1.67

Наличност
На склад

Забавна играчка с топка : Нашата огромна тенис топка е отличен за тренировки, занимания и игри с любимата си куче в парка, в тревата, в дворове, в басейна и така нататъкНадуваема игла в комплекта : Вашият гигантска топка за тенис ще бъде изпратен без надувания, моля, надуйте го направите сами с помощта на включените надуваем игла.Висококачествен материал : Нашата топка за тенис за кучета, изработени от гума и на химически влакна, нетоксичен, безопасен за зъбите на вашето куче.Интерактивна играчка : Този на топка за тенис - отлична акцизная играчка за създаване на приятни спомени с вашето семейство, приятели, деца и домашни любимци.Също така може да бъде използван за подпис.Подходящ за : Тези топки за кучета от всички възрасти и породи и са идеална тренировъчна площ на топката за кученца.Описание : Благодарение на ефектен цвят и крупногабаритному дизайн на тази топка може да привлече любопитството на кучето си, да я накара да тичат и да се увеличи нейната физическа активност, стимулира обмяната на веществата.Чудесен подарък топка за укрепване на отношенията между вас и вашия домашен любимец.Характеристики : - Цвят : зелен Материал : каучук, химически влакна - Размер : 24 см. /9,5 " - Висококачествен материал : Нашата топка за тенис за кучета, изработени от гума и на химически влакна, нетоксичен, безопасен за зъбите на вашето куче. - Подходящ за : Тези топки за кучета от всички възрасти и породи и са идеална тренировъчна площ на топката за кученца. - Забавна играчка с топка : Нашата огромна тенис топка е отличен за тренировки, състезания и игри с любимата си куче в парка, в тревата, в дворове, в басейна и така нататък. - Интерактивна играчка : Този на топка за тенис - отлична акцизная играчка за създаване на приятни спомени с вашето семейство, приятели, деца и домашни любимци.Също така може да бъде използван за подпис. - Надуваема игла в комплекта : Вашият гигантска топка за тенис ще бъде изпратен без изпомпване, моля, надуйте го направите сами с помощта на включените надуваем игла.

Опции за продукта

Свързани продукти