.

.

Монтиране на столче за душата WYDZ, Универсална седалка за вана и стол за душ с поставка за душ височина (Цвят: бял-Динозавър Doodle4)

Монтиране на столче за душата WYDZ, Универсална седалка за вана и стол за душ с поставка за душ височина (Цвят: бял-Динозавър Doodle4)

BGN 3.33

Наличност
На склад

★ Тръба от неръждаема стомана с лак за печене е изработена по технологията высокотемпературного лак за печене, която е срещу корозия и издържа на корозия, не е лесно да избледняват, износостойкая и пожароустойчива, а също така могат да издържат на по-добра работа ★ Стенни душ-пейката може да се използва на много места, като например хол, баня с душ кабина в банята, стая за почивка, в коридора, килер и така нататък.Той е с висока практичност, не заема място и може да се оформи. ★ Сигурност прецизната конструкция осигурява висока носеща способност.Сгъваема и нескользящая дизайн го прави идеален за употреба в тоалетни, бани и душ кабини. ★ Столче за душ с монтиране на стена - най-добрият подарък за нашите близки.Помогнете на семейството си и се грижи за семейството си, а също и за многобройните органи за сигурност за членовете на семейството. ★ Полезно за всички възрасти, стари или млади, бременни жени, хора с увреждания, следоперативни неудобства, когато хората приемат вана.Удобно място, където човек може да седне, носи огромна полза за всеки човек. ★ Тръба от неръждаема стомана с лак за печене е изработена по технологията высокотемпературного лак за печене, която е срещу корозия и издържа на корозия, не е лесно да избледняват, износостойкая и пожароустойчива, а също така могат да издържат на по-добра работа. ★ Стенни душ-пейката може да се използва на много места, като например хол, баня с душ кабина в банята, стая за почивка, в коридора, килер и така нататък.Той е с висока практичност, не заема място и може да се оформи. ★ Сигурност прецизната конструкция осигурява висока носеща способност.Сгъваема и нескользящая дизайн го прави идеален за употреба в тоалетни, бани и душ кабини. ★ Столче за душ с монтиране на стена - най-добрият подарък за нашите близки.Помогнете на семейството си и се грижи за семейството си, а също и за многобройните органи за сигурност за членовете на семейството. ★ Полезно за всички възрасти, стари или млади, бременни жени, хора с увреждания, следоперативни неудобства, когато хората приемат вана.

Опции за продукта

Свързани продукти