.

.

20 Години: никога не забравяйте монета повикване 9-11! 20 години: Никога не забравяйте 11 септември 2001 година. Ограничена монета предизвикателство 2, разработен от ветер?

20 Години: никога не забравяйте монета повикване 9-11! 20 години: Никога не забравяйте 11 септември 2001 година. Ограничена

BGN 6.79

Наличност
На склад

2" Възпоменателна монета на Разговор!Разработен ветерани на Въоръжените сили.Морска пехота, Армията, Флота, военновъздушните сили, Бреговата охрана. 100% гарантирано Удовлетворение!.Реалистично 3 D детайли, които трябва да видите, за да повярвате!. 2" Възпоменателна монета на Разговор!.Разработен ветерани на Въоръжените сили.Морска пехота, Армията, Флота, военновъздушните сили, Бреговата охрана. 100% гарантирано Удовлетворение!.Реалистично 3 D детайли, които трябва да видите, за да повярвате!.Този 2-инчов стара сребърна монета 9/11 на 20-anniversary challenge с дебелина 4,5 мм с участието на полет 93, на Пентагона и на кулите-близнаци в зашеметяващ триизмерен образ на предната страна.По-долу отстранен номер 2977 в памет на почти три хиляди животи, унесенных в резултат на атаката, както и целият дизайн е заобиколен от патриотическими на червено-бели ивици и надпис "Никога не забравяй". На обратната страна под дати 2001-2021 с големи букви е написано "20 години" в памет на 20-летии, заобиколен от звезди на син цвят и с надпис "Никога няма да забравя".Освен това, надпис "Никога не забравяй" се появява на монетата от двадесет пъти : осем на предната страна, осем на гърба и четири пъти е гравирано с лазер върху движеща се част.Увековечьте този печален ден тази паметната сбирка монета.

Опции за продукта

Свързани продукти