.

.

DOITOOL Сгъваема Закачалка за Дрехи 50 бр. Торби за Дрехи, Прозрачни Дрехи Прахоустойчив Калъф Окачен Шкаф Чанти За Съхранение на Рамото Защитни Капаци Щит за Домашно М?

DOITOOL Сгъваема Закачалка за Дрехи 50 бр. Торби за Дрехи, Прозрачни Дрехи Прахоустойчив Калъф Окачен Шкаф Чанти За Съхранение

BGN 1.00

Наличност
На склад

50 бр Торби за Дрехи, Прозрачни Дрехи, Прахоустойчив, Калъф, Окачени Чанта За Съхранение в Гардероба, Рамо Защитни Капаци, Щит за Домашно магазин, кабинет 60x100 виж идеален за защита и съхранение на дрехи в дрешника.Той е водоустойчив и лесен за работа.Достатъчно дълъг, за рокли, костюми, палта, ризи, поли, саката, панталоните, униформи и т. Този предмет добре е изработен от висококачествена пластмаса, която предпазва дрехите си от кал, прах и молци, както и дава възможност тя да диша правилно.ОписаниеидеАльно е подходящ за защита и съхранение на дрехи в дрешника.Просто носете и пазете дрехите си по тези специално разработени седалка за дрехи.Характеристики - Цвят : както е показано на фигурата.- Размер : Приблизително 100x60x0,1 виж - Материал : пластмаса.Пратката включва 50 чанти за бельо, прозрачни прахоустойчив калъф за дрехи, висящи на чанта за съхранение в гардероба, защитни покривала за домашно магазин, кабинет.

Опции за продукта

Свързани продукти