.

.

DOITOOL 2 бр. Силиконови Полезна за Еднократна употреба Здрав, богат на функции Трудозатратная Чанта За Носене, Държач за чанта Ramdon, Цвят на Продукта Чанта За Пазаруван?

DOITOOL 2 бр. Силиконови Полезна за Еднократна употреба Здрав, богат на функции Трудозатратная Чанта За Носене, Държач за чанта

BGN 1.33

Наличност
На склад

Както и във формата на рибки, в предната част на силикон своята практика има дупка, в която може да се мотае, ключове и други аксесоариМалки вдлъбнатини за пръстите гарантират по-добър захват и предотвратяване на приплъзване на ръката.Прави переноску предмети удобна и лека, много помага на купувачите на продукти.Помощен чанта с интензивен изваждане и средни усилия разпределение ефективно намалява болката в ръцете си. нетоксичен и екологично чист материал, мек на допир, предоставя комфорт.Идеален за семейна употреба, подаръци, офис томбола и т. Описание на Това силиконово преносимо устройство за зеленчуци, экономящее на разходите за труд, държач за пазарска чанта с замочной дупка, просто помощно средство за чанти, интензивен добив, разпределение на средната сила, може ефективно да намали болката в ръцете си.Много помага на купувачите на продукти, премахва умората на ръцете от пътувания в колата, в кухнята, нагоре по стълбите и още много други.Характеристики - Цвят : Цвят Рамдона. - Материал : силикон. - Размер : 12 x 6 x 3,2 виж - Токсичен и е екологично чист материал, мек на допир, осигуряваща комфорт.Идеален за семейна употреба, подаръци, томбола с подаръци в офиса и т. - Малки вдлъбнатини за пръстите гарантират най-доброто улавяне, предотвратяване на подхлъзване ръце. - Прави переноску предмети удобна и лека, много помага на купувачите на продукти. - Както и под формата на рибки, в предната част на силикон своята практика има дупка, в която може да се мотае, ключове и други аксесоари. - Допълнителни чанта, интензивен добив, разпределение на средната сила, може ефективно да намали болката в ръката си.Пратката включва 1 х Силиконов титуляр за чанти.

Опции за продукта

Свързани продукти