.

.

YNFNGXU Реалистична Зелена Растителна панел Изкуствена плет Екран за уединение Тревата (50x50 cm) Вътрешна и външна стена на Пейзаж украса (Цвят: 02)

YNFNGXU Реалистична Зелена Растителна панел Изкуствена плет Екран за уединение Тревата (50x50 cm) Вътрешна и външна стена на Пейзаж

BGN 18.02

Наличност
На склад

[Настройки за продукта] прибл 50* 50 см /19,68 *19,68 инча; (ръчно измерване на допускане на някои грешки. [Характеристики] 1. Този продукт е подходящ за декорация на дома, сватба, цветна композиция, цветен витрини за магазин, витрини, декорация на хотел, и т. Издръжлив, устойчив на абразия, не подлежат на различно изложени на формалдехид и метеорологичните условия. промяна на цвета. [Лекота на инсталиране на] Лесно определяне на това декоративно покритие с помощта на кабелни основи или по друг начин е реална алтернатива на традиционния жив плет, монтаж, която обикновено изисква време и постоянни грижи. [Материал] : екологично чиста пластмаса, здрав, устойчив на абразия, не рязко, без мирис, без формализация, не е податлива на влиянието на времето.Той също така не променя цвета си. [Широк спектър от приложения] Подходящи за декорация на мястото на провеждане на сватби, кенди стени, фотозоны, на стил, на главния път за домашно прозорци, витрини, партита, сцена, озеленяване на място, украса на стени и т., Цвят : както е показано Параметри на продукта : 1. Име на продукта : Изкуствена жив плет 2. Материал : пластмаса 3. Размер : 50*50 см/19,68*19,68 инча; функция : 1. Този продукт е подходящ за декорация на дома, сватба, цветна композиция, на едно цвете, на една витрина, витрини, декорация на хотела и така нататък. Издръжлив, устойчив на абразия, не съдържащ формалдехид, защитен от атмосферни влияния.Той също така не променя цвета си.Опаковъчен лист : 1 * изкуствена подложка за ограда Забележка : 1 снимки на продукта направени в естествената си форма, но поради сцени, осветление, на ъгъла на наклон на дисплея и други причини и грешки могат да се различават малко, моля, обърнете се към самия обект. различни въпроси.Различни въпроси.Различни въпроси. 2, поради масовото производство на цвета на всяка страна има определена разлика, втората покупка може да се различават по цвят, закупен за първи път, така че, моля, купете си един път, за да се избегне цвят на двете страни.

Опции за продукта

Свързани продукти