.

.

NICEDAYFY 6 бр. Комплект аксесоари за Баня, Държач за четка за зъби, Чаша, Опаковка сапун, Ястие, Четка за тоалетна, кошче за Боклук, Пластмасова чаша, Инструмент за баня (Ц?

NICEDAYFY 6 бр. Комплект аксесоари за Баня, Държач за четка за зъби, Чаша, Опаковка сапун, Ястие, Четка за тоалетна, кошче

BGN 2.00

Наличност
На склад

Дизайн на поставка за сапун chukou cup спестява място за вашата баня, при това чрез добавяне на много местаДръжте вашата баня чисти и спретнати.Елегантен и щедър дизайн сапун ястия демонстрира своя моден вкус.Чаша-държач за четка за зъби е лесен за стил, но корпус на чашката е с кръгла форма, което го прави по-естествен и удобен за задържане.Бутилка с течност, ще ви помогне да се настанят удобно в банята.Общият вид на красив и удобен, лесен и элегантен.Обновен флакон за лосион е по-голяма височина и може да побере по-душ гел, шампоан, сапун за ръце и т. Обикновен външен вид боклуци кофи подходящ за всеки повод, в него няма загуба на равновесие, а флип дизайн може лесно да се изхвърлят по всяко време, кофа за Боклук, изработени от здрав полипропилен материал, който е безвреден и увеличава времето за използване.Материал : пластмаса Интелигентно устройство : номодельный номер : 6 бр. Комплект аксесоари за баня, Тип : комплект от шест теми Дизайн подложки за чаши chukou спестява място в банята си, чрез добавяне на много.Можете да поддържате банята си чиста и в добро състояние.Елегантен и благороден дизайн на кутии за сапун демонстрира своя моден вкус.Чаша-държач за четка за зъби е лесен за стил, но корпус на чашката е с кръгла форма, което го прави по-естествен и удобен за задържане.Бутилка с течност, ще ви помогне да се настанят удобно в банята.Общият вид на красив и удобен, лесен и элегантен.Обновен флакон за лосион е по-голяма височина и може да побере по-душ гел, шампоан, сапун за ръце и т. Обикновен външен вид боклуци кофи подходящ за всеки повод, в него няма загуба на равновесие, а флип дизайн може лесно да се изхвърлят по всяко време, кофа за Боклук, изработени от здрав полипропилен материал, който е безвреден и увеличава времето за използване.

Опции за продукта

Свързани продукти