.

.

IUTOYYE Модернизирани Плюшени играчки във формата на куна, с препратка към Съблекалнята, Аниме, плюшена играчка, Скъпа Мека Кукла, Колекция възглавници За Дома на Дива?

IUTOYYE Модернизирани Плюшени играчки във формата на куна, с препратка към Съблекалнята, Аниме, плюшена играчка, Скъпа Мека Кукла,

BGN 10.66

Наличност
На склад

IUTOYYE винаги се грижеше за качеството на плюшени кукли, постоянно с реализацията на иновациите и совершенствуясьВсеки един от нашите плюшените играчки са изработени от висококачествени материали, с несравнима мекота и объемностью.Имаме собствена фабрика, ние стриктно следим за качеството на продуктите и съсредоточени върху научните изследвания и развитието на продукта.Ние се стремим към постоянно подобряване на качеството на нашите продукти, за да отговори на различните нужди на клиентите. [Подобрен материал] : Външен слой-супер меки плюшени неща, а на вътрешния слой - полипропилен памук, който е мек и удобен. [СЛАДЪК ДИЗАЙН] : Вдъхновен от популярната аниме.Изискан модел бродерия обичаме поклонницами. [ПРИЛОЖИМИ ХОРАТА] : Подходящ за всички.Предоставяне на висококачествени плюшени подаръци за деца, почитатели, колекционери, деца, подаръци за рожден ден, или за празнични събития.Децата могат да го използват като любима играчка или възглавница.Възрастните могат да я използват в качеството на украшения или предмети с колекционерска стойност.Да го обичат хората, за неговата симпатична на външен вид. [Идеален подарък] : ако е необходимо, можете също да го изпратите на семейството, приятелите, синове, дъщери и други официални оценят дарове, като рожден ден, Ден на благодарността, Коледа, Хелоуин, Нова година и други празници подаръци.Това е най-добрият подарък за вас, вашето семейство и приятели. [Размер] : височина-30 см / 11,8 инча.Кукла правилния размер, подходяща за декорация на дома, мека мебел, колекция и развлечения, ще ви представим и семейството си щастливи преживявания. [Подобрен материал] : Външен слой-супер меки плюшени неща, а на вътрешния слой - полипропилен памук, който е мек и удобен. [СЛАДЪК ДИЗАЙН] : Вдъхновен от популярната аниме.Изискан модел бродерия обичаме поклонницами. [ПРИЛОЖИМИ ХОРАТА] : Подходящ за всички.Предоставяне на висококачествени плюшени подаръци за деца, почитатели, колекционери, деца, подаръци за рожден ден, или за празнични събития.

Опции за продукта

Свързани продукти