.

.

Козметични чанти SANNOVO Hawaii с принтом Делфин, Пеперуди за Жени и Момичета, Косметичка с Цип от Изкуствена кожа, Кесия за Пари в брой на Монети с Гривната, Преносима Кос?

Козметични чанти SANNOVO Hawaii с принтом Делфин, Пеперуди за Жени и Момичета, Косметичка с Цип от Изкуствена кожа, Кесия за

BGN 2.00

Наличност
На склад

Материал : висококачествена изкуствена кожа; кожа с практични вътрешни пространства могат да се настанят грим, карта, пари в брой Размер : 21,5 см (Д) * 6,5 cm (W) * 14,5 cm (В) /8,4 инча (Д) * 2,5-инчов (Ш) *5,7 инча (В). Подарък : подходящ като подарък за роднини и приятели.Фитнес : козметични чанти, органайзер за грим, клатч за грим, чанта за аксесоари, козметика за пътуване.Универсален : пътуване, почивка, бизнес пътуване, плаж, фитнес зала, къмпинг, организация, баня и активна почивка.Материал : висококачествена изкуствена кожа; кожа с практични вътрешни пространства могат да се настанят грим, карта, пари в брой. Размер : 21,5 см (Д) * 6,5 cm (W) * 14,5 cm (В) /8,4 инча (Д) * 2,5-инчов (Ш) *5,7 инча (В). Подарък : подходящ като подарък за роднини и приятели.Фитнес : козметични чанти, органайзер за грим, клатч за грим, чанта за аксесоари, козметика за пътуване.Универсален : пътуване, почивка, бизнес пътуване, плаж, фитнес зала, къмпинг, организация, баня и активна почивка.Описание на продукта Подарък за вашите приятели и you Main Feature1.Висококачествен плат от изкуствена кожа с ясни линии кортекса, благодарение на което тя е приятна на допир и лесен за почистване 2. Висококачествена метална светкавица е здрав и му е лесно затягане на кредитната 3. Поради различни методи за измерване на грешката обикновено е позволено в рамките на 2 виж 4. Преносим и подходящ за всички видове случаев5.Ще бъде малка разлика в цвета, това е нормално.

Опции за продукта

Свързани продукти