.

.

24 бр. Къси Режийни нокти на краката, френски Върха, Бели Квадратни Режийни ноктите на краката си, Пълно Покритие, Жълто Цвете с Лепило върху ноктите на краката си, Гл?

24 бр. Къси Режийни нокти на краката, френски Върха, Бели Квадратни Режийни ноктите на краката си, Пълно Покритие, Жълто Цвете с Лепило

BGN 4.79

Наличност
На склад

?【Предпоставка включва】Можете да получите 24 бр акрилен преса за ноктите на краката, 24 бр. двустранни самозалепващи етикети с желеобразным лепило, пилочку за нокти и дървена пръчка за премахване на върховете на ноктите на пръстите на краката.Лесно е да направите моден салон режийни ноктите на краката си. ?【Идеални размери】 Ни съобщение за пресата френските нокти на краката има 12 различни размери, независимо от размера на нокътя, можете да изберете най-подходящия статичен нокти за себе си. ?【 Дълготраен ефект】 за многократна употреба лепило за нокти на пръстите на краката може да остане на ноктите до 1-2 седмици с обичайните стикери с желейным лепило, използван лепило за нокти ще продължи по-дълго. ?【Премиум качество】 накладки за ноктите на краката са изработени от трайни материали, ABS, здраво, плътно, плоски, без да хлътва и не е лесно да изчезнат.Може да се използва повторно. ?【Няколко случая】 Подходящ за сватби, абитуриентски бал, парти или среща почивен ден.А също и за маникюрных салони и изграждане на нийл арт със собствените си ръце в домашни условия.Списък на пакетите : 24 бр. кликнете върху ноктите на краката 24 бр. самозалепващи етикети с желеобразным лепило 1 бр. пила за нокти, 1 бр. дървена пръчка 1 бр. алкохолна памук Като използват изкуствен нокът на пръста на крака : 1. Подпилите и почистете своя естествен нокът на пръста на крака, преди да нанесете. Изберете режийни ноктите подходящ размер за всеки пръст на краката. Изберете най-подходящата двустранен самозалепваща лента и с помощта на ножица нарежете на подходящи парчета.Нанесете върху ноктите 1 бр. двустранни лепилни стикери (или използвайте собствен лепило за нокти). Стиснете върха на нокътя към ногтю около 20 секунди.Полезни съвети : Използвайте течен лепило издържа по-дълго, отколкото използването на стикери с желейным лепило, но режийни ноктите след употреба на стикери с желейным лепило може да се използва повторно.Избягвайте да докосвате водата в продължение на 2 часа след прилагане на въздушната нокти.

Опции за продукта

Свързани продукти