.

.

Sensfun 10x8ft Щастлив Фон за Снимки на Парти с 50-годишнината, Блестящ Черен и Златен Фон с Балони за Жени, Страхотна Украса за парти на 50 дни, Рожден ден, Блестящ Диамант, Ф?

Sensfun 10x8ft Щастлив Фон за Снимки на Парти с 50-годишнината, Блестящ Черен и Златен Фон с Балони за Жени, Страхотна Украса

BGN 16.00

Наличност
На склад

❤ Mailto : Само 1 бр декор на 50-та годишнинаПоставка за фон или скоби в комплекта не са включени. ❤ Размер : 10 (W) x 8 (В) метра / 300 x 240 см той е достатъчно голям, за декорация парти в чест на 50-годишнината и за заснемането на вашата партия, той добави допълнителен щрих към темата на партито в чест на рождения ден. ❤ Качество : обновен винил.Лек и удобство в обращение. удобен в переноске, здрав и против бръчки.Отлична цветова обработка, реалистични детайли и художествен ефект. ❤ На употреба : Продукта се изпраща в сгънат вид.В резултат на това се образуват гънки.При необходимост прогладьте задната страна при ниска температура, за да премахнете гънки.Да се избегне евентуално увреждане на пара, поставете слой суха кърпа между гръб и желязо. ❤ Случаи : този фон за честването на 50-годишнината - отлично допълнение към принадлежностям за парти по случай 50-годишнината, отличен укрепване на атмосфера на партито по случай 50-годишнината, вашият парти по случай 50-годишнината ще стане грандиозно събитие.

Опции за продукта

Свързани продукти