.

.

LHTCZZB Проста Стъклена чаша за изплакване на устата с цветна дръжка, Комплект за измиване и почистване на зъбите за двойки, Комплект за баня с три Зубными цилиндъра (ч?

LHTCZZB Проста Стъклена чаша за изплакване на устата с цветна дръжка, Комплект за измиване и почистване на зъбите за двойки,

BGN 2.00

Наличност
На склад

1 Дизайн на външния вид : Прост и елегантен, почистване на зъбите трябва да бъдат оборудвани козметично оборудване, стъкло корпус бутилка от прозрачно, серия от цветни дръжки, силно чувство за мода, визуално ясно и чисто. Безопасен материал : Термостойкое прозрачно високо боросиликатное стъкло, не боящееся топлина и студ, тънка и прозрачна, не съдържа вредни вещества, е подходящ избор за задоволяване на нуждите на цялото семейство и може да осигури поддръжка на всички видове зъбни четки. Функция : Многоцветни химикалки, без чаши, полезно миене на чаши, което отрежда на елегантната атмосфера, представяща мивка или умивалник по-привлекателни и удобни. Размер : Диаметър чаша за четка за зъби е само на 7 * 10 см височина.Чаша има по-голям капацитет в 300 мл, която може да отговори на нуждите ежедневна употреба. Удобство : Чаши могат да се прибират един върху друг за икономия на място, и те са напълно оценени за лесно почистване.Те са много подходящи за всички възрасти, възрастни и деца в семейството.Информация за продукта Име на продукта : чаша за изплакване на устата с цветна дръжка Материал : стъкло Варианти цвят : син / розов / черен / зелен /сив Размер : 7 *7* 10 cm Тегло : 300 млосоБенности : 1. Дебели ръбове, високо качество на borosilicate стъкло, обикновен външен вид. U-образна дръжка, удобна дръжка, защита от изгаряне и приплъзване. Утолщите дъното на чаша, плътно инсталирайте го и направете една подробност, безпроблемно свързвайки цялата чаша. Лесен за употреба, лесен за използване, подходящ за ежедневно почистване и измиване и може да отговаря на всякакви изисквания за оформяне.Съвет : препоръчваме ви да изберете чаша за четки за всеки член на семейството.За членове на семейството, много нехигиенични използвате чаша вода за уста заедно.Ако чашката за изплакване на устата е в контакт с устната кухина, с течение на времето бактериите да се размножават, така че чашката за изплакване на устата е по-важно за вас и е добър избор.

Опции за продукта

Свързани продукти